Работилници за развитие и усъвършенстване на комуникативните и творчески умения за работа в екип на английски език
Eкипът на "Апетит за образование чрез практика" Ви кани да се включите в работилници за развитие и усъвършенстване на комуникативните и творчески умения за работа в екип на английски език, които ще бъдат проведени от наши участници, а именно: екипът на АРДУС, д-р Минка Параскевова, Светла Рашкова и Ива Евстатиева.

Работилниците ще бъдат проведени в съботния ден, 25-ти януари, както следва:
Първа работилница: Група 11 -13 г - водена от Светла Рашкова - развиване на комуникативните и креативни умения чрез различни медии. Начален час 9:30 ч

Втора работилница: Група 14 - 18 г - водена от Светла Рашкова развиване на комуникативните и креативни умения чрез собствено творчество. Начален час 10:30 ч.

Трета работилница: Група 18+ ( ученици)- водена от д-р Минка Параскевова - развиване на комуникативните умения и творческо мислене чрез игри за възрастни Начален час 13:30ч

Четвърта работилница: Група 18+ (възрастни) - водена от д-р Минка Параскевова. Развиване на критичното мислене и на уменията за работа в екип чрез групови проекти. Начален час: 14:30 ч

Условия и допълнения:
Участниците в уъркшопите ще са 50% деца или младежи с увреден слух. Максимален брой - 10-12 човека. Записването за уъркшопите ще е предварително и желателно е да се упомене и нивото на владеене на езика.

Линкове към онлайн тестове на Британски съвет и на Кеймбридж за деца:
https://learnenglish.britishcouncil.org/online-english-level-test

https://www.cambridgeenglish.org/test-your-english/

Представяне на ръководителите на работилниците:
Д-р Минка Параскевова е филолог с английски език и дългогодишен преподавател. Работила е с деца и възрастни от различни култури и страни между които Албания, Азърбайджан, Бразилия, Дубай, Испания, Италия, Украйна, Беларус, Китай, Чехия, Южна Корея, Япония и други. В няколко уъркшопа д-р Параскевова ще демонстрира как съвременната креативна методология се прилага в езиковото обучение на хора от различни възрасти и с различни езикови компетенции.

Светла Рашкова има повече от 20 години опит като преподавател по английски език. Работила е с деца и възрастни, но най-дългогодишен опит има с деца в тийнейджърска възраст. В няколко езикови работилници С. Рашкова ще демонстрира креативния подход, който прави обучението по чужд език забавно и дава възможност на учениците да мислят критично и да се изразяват свободно.

Ива Евстатиева е завършила Софийски университет "Климент Охридски " и е магистър по логопедия и сурдопедагогика.Член е на четири експертни комисии в Министерство на образованието. Има множество публикации, изяви и участия на международни конференции и семинари. Основни акценти в работата и са развитието на речта и комуникативните способности на децата и младежите с увреден слух, развитие на мисленето и придобиване на нови знания и умения, с цел пълноценното им включване в обществото и реализиране на пазара на труда.

Въпроси и свързване с екипа на организираните работилници:
д-р Минка Параскевова, e-mail: mparaskevova@gmail.com
АРДУС, e-mail:ardus@abv.bg

Повече информация за участието им може да получите на:
www.facebook.com/apebulgaria/
Име и фамилия: *
Your answer
Възраст: *
Your answer
Ниво на владеене на езика: *
Your answer
Желая да участвам в следната работилница: *
E-mail за връзка с Вас: *
Your answer
Какво е Вашето очакване за работилницата, в която сте изявили участие да се включите?
Your answer
Имате ли специфични нужди или допълнения, които бихте искали да споделите с нас:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy