SZTE Alma Mater Mikulás 2018
Az Ön neve *
Your answer
Az Ön e-mail címe: *
Your answer
Hány gyerekkel érkezik a rendezvényre? *
Your answer
Gyermekek életkora? *
Your answer
Honnan értesült a rendezvényről? *
Ha egyéb helyről, akkor honnan?
Your answer
Hányadik rendezvényen vesznek részt gyerekekkel? *
Your answer
Fotósarok
Idén először ingyenes fotósarokkal várjuk az érdeklődőket. Ha jelentkezni szeretnének erre a szolgáltásra, itt tehetik meg.
Mivel limitáltak a helyek az időpontokon, jelentkezési sorrend alapján fogjuk beosztani a jelentkezőket, az időpont visszaigazolásáról a rendezvény előtt e-mailt fogunk küldeni. Csak a visszaigazolt jelentkezések alapján tudjuk a helyszínen a fotózásra érkezőket fogadni!!

A rendezvény ideje alatt előzetes időbeosztás alapján folyamatosan portré fotók készülnek a gyerekekről. Amíg a Mikulás nem érkezik meg, a gyerekek egy karácsonyi hangulatú környezetben lesznek fényképezve, utána pedig a Mikulással.
A fotózás időhöz és külön regisztrációhoz kötött.
Egy időpontban (15 perc) maximum 8 gyerek jelentkezhet.
Ha több gyerekről készül egyszerre a fotó, az egynek számít, kérjük, hogy a testvérek közös képen szerepeljenek. Egy gyerekről maximum 3 fénykép készülhet.

Várhatóan 18:30 tól lehet képet csinálni a Mikulással.
A képeket Bobkó Anna, az SZTE fotósa készíti (Facebook oldal link: https://www.facebook.com/BOBKOGRAPHY/)

Az Összes időpont betelt a fotósnál!
2018.11.27, 08:30 -tól már nem lehet regisztrálni az egyéni fotózásra!
Hozzájárulás egyéni fotó készítéséhez
A fotósarokra való jelentkezéssel beleegyezik, hogy képek készüljenek Önről illetve családtagjairól, gyermekéről/gyermekeiről, amelyeket az SZTE Alma Mater és a Szegedi Tudományegyetem közzétehet saját megjelenési felületein.
Hozzájárulok *
Required
Tagkártya
Amennyiben nem rendelkezik még Alma Mater tagkártyával, de szeretne, és időt kíván megtakarítani, akkor igényeljen kártyát 2018.12.03-ig a honlapunkon a Tagkártya menüpont alapján, és a Mikulás ideje alatt 16.30 -18 óra között elkészíthetik Önről a fotót a SZTE TIK Ügyfélszolgálatán. Utána már csak a kártyáért kell befáradnia!
Adatvédelmi nyilatkozat
Tájékoztatjuk, hogy az Ön személyes adatait a Szegedi Tudományegyetem, mint adatkezelő a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679. számú az Európai Parlament és a Tanács rendeletének, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezeli. A Szegedi Tudományegyetem Adatvédelmi Szabályzata az alábbi linken érhető el: http://www.u-szeged.hu/szabalyzatok illetve az SZTE Alma Mater Adatvédelmi Szabályzata, mely az alábbi linken érhető el: https://www.sztealmamater.hu/conditions

Tájékoztatjuk, hogy az eseményen kép-és hangfelvételt készítünk. A Polgári Törvénykönyvről szól 2013. évi V. törvény 2:48. § (2) bekezdése alapján ilyen esetben nincs szükség az érintett hozzájárulására sem a felvétel elkészítéséhez, sem annak felhasználásához. Ugyanakkor mivel a Szegedi Tudományegyetem elkötelezett a személyes adatok valamennyi formájának védelme és biztonsága, valamint a személyiségi jogok tiszteletben tartása mellett ezért tájékoztatjuk, hogy a felvételeket az esemény népszerűsítésére, marketing céllal fogjuk felhasználni, és az elkészülő felvételek felhasználásáról tájékozódhat a SZTE Alma Mater honlapján.

A rendezvényen való részvétellel beleegyezik, hogy képek illetve videófelvételek készüljenek Önről és családtagjairól, amelyeket az SZTE Alma Mater és a Szegedi Tudományegyetem közzétehet saját megjelenési felületein. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service