Обука: "Подготви се за новите стандарди"
Дата: 07.06.2024
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Име и презиме (со кирилична поддршка)
*
Е-маил
*
Контакт телефон
*
На кое име да гласи фактурата (називот на правно или физичко лице)
*
Адреса на правното/ физичко лице на кое ќе гласи фактурата
*
Како ќе го следите настанот?
*
Дали би сакале симултан превод од англиски на македонски јазик? *
Дали имате посебни прашања кои Ве интересираат за новите стандарди ?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy