Vikend delavnica 12 korakov
od petka 19. junija od 18. ure do nedelja 21. junija do 15. ure.

http://aooa.si
LOKACIJA: Ulica Janeza Pavla II. 13, 1000 Ljubljana
KONTAKT: aooa.slovenija@gmail.com
TELEFON: 069 632 210
IME IN ZAČETNICA PRIIMKA *
E-MAIL *
TELEFONE *
SEM ČLAN ANONIMNE SKUPINE ...
12 koračna vikend delavnica AOOA v Ljubljani, od petka, 19. junija od 18. ure, do nedelje. 21. junija do 14. ure.
12 koračna vikend delavnica AOOA
v Ljubljani
od petka, 19. junija od 18. ure, do nedelje. 21. junija do 14. ure.

Kaj je cilj:
Da dosežemo duhovno prebujenje z delom po 12 korakih Anonimnih alkoholikov, prilagojenimi za odrasle otroke alkoholikov in disfunkcionalnih družin v 16 urah. Udeleženci delavnice običajno doživijo globoko spremembo v svojem razmišljanju, občutkih, stališčih in prepričanjih.
Kako se to naredi:
Korake od 1 do 8 bomo zaključili med vikend delavnico. Začeli bomo z 9 korakom, vendar ga ne bomo zaključili. Prakticirali bomo korake od 10 do 12. Po delavnici je priporočljivo, da udeleženci čim prej opravijo 9 korak s svojim mentorjem in nadaljujejo z vsakodnevnimi vajami 10, 11 in 12 koraka.
Kaj bomo počeli: 
Kot je opisano v Veliki knjigi Anonimni alkoholiki, je 12 korakov sosledje dejavnosti, ki vključuje molitev, meditacijo, pisanje in podeljevanje. Vse dejavnosti so prostovoljne. Udeleženci lahko oklevajo pred nekaterimi koraki, čeprav to ni priporočljivo. Kdorkoli bi se ustavil pri določenem koraku, je še vedno dobrodošel, da ostane na delavnici kot opazovalec ali pa odide, v skadu z njegovo željo.
Udeležba:
Prosim upoštevajte, da se ni možno udeležiti le drugega ali tretjega dne, saj gradivo, pripravljeno 1 dan, potrebujemo v naslednjih dneh.
Koliko stane:
Za delavnico ni plačila. Udeleženci so povabljeni, da donirajo za kritje stroškov svojih delovnih zvezkov, prigrizkov in pijače, ter uporabe, ogrevanja in čiščenja prostora. Predlagana donacija znaša 20 EUR na osebo. Donacije sprejemamo v času poteka delavnice.
Rezervacija:
Rezervacija je obvezna preko e-pošte: aooa.slovenia@gmail.com  ali prijavnega obrazca

Delovni zvezki:
Delovne zvezke velikosti A4, 24 strani, bodo udeleženci uporabljali za svoje pisne naloge.
Obroki in osvežilne pijače:
Med delavnico so predvideni odmori, kjer bo na voljo sadje, kava, čaj in brezalkoholne pijače. V okviru delavnice ne bo organiziranih obrokov. Vsak mora poskrbeti za svoje kosilo v soboto in v nedeljo.

Časovni razpored in merjenje časa:
Koraki lahko delamo samo v pravilnem vrstnem redu, zato je nujno, da se vseh srečanj udeležite pravočasno. Zamujene korake ne moremo nadoknaditi, ko gre skupina naprej. Delo po korakih bo trajalo 16 ur.
Petek:
18.00 – 21.00 - Koraki od 1 do 3 v 3 urah (udeležence spodbujamo, da pridejo okrog 17. ure in se pred začetkom delavnice srečajo z drugimi udeleženci ob čaju ali kavi. Imejte v mislih, da bosta dva kratka (10-minutna) odmora med 11. in 21. uro).
Sobota:
* 9.00 – 18.00 - Koraki od 4 do 7 v 9 urah (prinesite svoje kosilo)
Nedelja:
* 9:00 - 2:00 Koraki od 8 do 12 v 6 urah (prinesite svoje kosilo)
Obleka, odnosi in meje:
Oblecite se na način, ki je spoštljiv do drugih, izogibajte se kratkim hlačam, oprijetim, raztrganim ali pretirano razkrivajočim oblačilom in vprašajte za dovoljenje, preden se dotaknete ali objemate drugo osebo v skupini. Vse dejavnosti so prostovoljne. Na voljo vam bodo začasni mentorji.
Katere kriterije morajo izpolnjevati udeleženci:
V idealnem primeru bi morali udeleženci že sodelovati v kateri od 12 koračnih skupin, imeti mentorja, so zaključili pisni 1. korak glede nemoči nad svojo zasvojenostjo in to podeliti z drugimi v svoji skupini.

Priprava na delavnico:
Če je le mogoče, napišite poprej 1 korak. Omejeno število oseb lahko prespi na blazinah v spalnih vrečah (te morate imeti s seboj) v prostorih, kjer poteka delavnica. Možno je tudi rezervirati sobo v Ignacijevem domu duhovnosti https://ignacijevdom.si. Prinesite tudi svoje kosilo, pisalno podlogo in pisalo.

Kontakt: aooa.slovenia@gmail.com / 064 178 014

WhatsApp skupina:
https://chat.whatsapp.com/CeVXz4IC9fH7otUfhrt8aD
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy