Inschrijving deelname 'Online gebiedsgesprekken'
Goed bezig met kringlooplandbouw? Met Kritische Prestatie-indicatoren (KPI) is dat meetbaar. Het landelijke project van de WUR, Louis Bolk en Boerenverstand (https://www.wur.nl/nl/Onderzoek-Resultaten/Onderzoeksprojecten-LNV/Expertisegebieden/kennisonline/KPIs-kringlooplandbouw.htm) ontwikkelt en test een basisset van indicatoren die inzetbaar is voor meerdere duurzaamheidsdoelen en sectoren in meerdere regio’s. Er zijn al kritische prestatie-indicatoren in de zuivel en in de akkerbouw. Experimenteergebieden zijn aangewezen door de minister en bieden boeren de ruimte om tijdelijk af te wijken van regelgeving om te kunnen experimenteren met kringlooplandbouw.

doel?
Het doel is het ontwikkelen van een basisset van indicatoren die inzetbaar is voor de specieke regio, om te komen tot meerdere duurzaamheidsdoelen en sectoren in meerdere regio’s en te kijken naar manieren om hiervoor te belonen.

hoe?
Om voort te bouwen op de ervaring en af te stemmen binnen en tussen experimenteergebieden faciliteert FarmHackNL gebiedsgeprekken (meer info op https://www.farmhack.nl/belonen-voor-prestaties/). In 14 (vak) gebieden laten we betrokkenen met elkaar in gesprek gaan. Deze gesprekken zijn overwegend a-synchroon, dus via getypte discussies op een online platform. Het voordeel is dat u kunt deelnemen wanneer u wilt, flexibel en op momenten dat het u past! Een aantal zoomsessies worden gebruikt om hete hangijzers te bespreken en zaken af te hechten.
In totaal kost deelname u niet meer dan 1 of 2 uur per week, gedurende 3 tot 4 weken, op flexibele momenten tussendoor. Deelname is gratis.

voor wie?
Boeren, ketenpartijen, beleidsmensen, waterschappers, iedereen met een betrokkenheid op deze onderwerpen is welkom om mee te discussieren in de online gespreksomgeving. Betrokkenen worden hierbij van harte uitgenodigd!

wanneer?
De gebiedsgesprekken starten met een algemene inleiding van een week, startend eind mei. Vervolgens komen de (vak)gebieden aan bod met ieder hun eigen specifiek 10-daagse gesprek in juni, danwel in het najaar. In het najaar organiseren we ook een afsluitende eindweek.


Schrijf u in via dit formulier!
Email *
Achternaam *
Voornaam *
Voor welk (vak)gebied wilt u zich inschrijven? *
Kies 1 of 2 gebieden. Voor de gebieden waar u zich voor inschrijft, ontvangt u e-mails met de rode draad en programmering. Voor alle overige gebieden geldt dat u vrij kunt meekijken. Een deel van de gebiedsgesprekken is in juni het andere deel in het najaar.
Required
Eventuele aan- of opmerkingen
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy