Connecta't i informa't dels màsters de la UPF
Tens dubtes sobre els màsters de la UPF? Et responem per Skype!

Com que, en aquests moments, no podem resoldre-te'ls presencialment, ho farem en línia.
Email *
El teu usuari d'Skype (abans de la trucada, t'enviarem un correu electrònic per quedar en el dia i l'hora que et vagi bé parlar amb nosaltres *
Nom *
Cognoms *
On vius? *
Què estàs estudiant ara, quin curs estàs fent i on estudies? *
Vull rebre informació sobre la UPF, els seus màsters i sobre les activitats adreçades a futurs estudiants de màsters , i dono el meu consentiment perquè es carreguin les meves dades als fitxers de la Universitat per poder continuar rebent aquesta informació *
Tractament de protecció de dades
Responsable del tractament: Universitat Pompeu Fabra | Plaça de la Mercè, 12. 08002 Barcelona | Telèfon: 93 542 20 00

Finalitat: rebre informació sobre la UPF, els seus graus i les activitats adreçades a estudiants de secundària. És possible que a partir de la informació que ens faciliteu elaborem un perfil a fi d’enviar informació que us sigui d’utilitat. No es prendran decisions automatitzades sobre la base d’aquest perfil. Les vostres dades es conservaran mentre es mantingui l’interès en rebre informació.

Legitimació: consentiment de la persona interessada. Es pot retirar en qualsevol moment.

Destinataris: les vostres dades només seran utilitzades per la Universitat Pompeu Fabra, i no se cediran a tercers sense el vostre consentiment, tret dels supòsits que preveu la llei.

Drets: podeu accedir a les vostres dades, sol·licitar-ne la rectificació o supressió, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, mitjançant comunicació adreçada al gerent de la Universitat (gerencia@upf.edu). Podeu contactar amb el delegat de protecció de dades de la Universitat (dpd@upf.edu) per a qüestions relacionades amb les vostres dades. Teniu dret a presentar reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of UNIVERSITAT POMPEU FABRA. Report Abuse