Δήλωσε συμμετοχή στον 1ο κύκλο μαθημάτων για επιχειρηματίες του Δήμου Ηλιούπολης.
O κύκλος μαθημάτων "Ανάπτυξη της επιχείρησής μου μέσω του διαδικτύου'' απευθύνεται σε εσένα. Σήμερα περισσότεροι από 8,3 εκατομμύρια Έλληνες είναι χρήστες του διαδικτύου ενώ οι 7 εκατομμύρια εξ αυτών είναι χρήστες των κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook & το Instagram. Ήδη χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν επενδύσει στην παρουσία τους στα κοινωνικά δίκτυα, αποκτώντας μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα αλλά και νέους πελάτες. Ανακάλυψε πως θα το καταφέρεις και εσύ αυτό, δηλώνοντας συμμετοχή δωρεάν μέχρι και τις 5 Ιουλίου.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εάν είστε ένας από τους 30 επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα ενημερωθείτε με email ενώ θα λάβετε και τον πλήρη οδηγό με τις ημερομηνίες & ώρες των μαθημάτων που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Ιούλιο του 2021. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας Zoom και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μέσω του υπολογιστή, του smartphone ή του tablet σας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, πιστοποιητικό παρακολούθησης του προγράμματος.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Όνομα *
Επώνυμο *
Τηλέφωνο επικοινωνίας *
Email *
Επωνυμία Επιχείρησης *
Aντικείμενο Δραστηριότητας της Επιχείρησης σας *
Διεύθυνση Επιχείρησης (εάν υφίσταται κάποιο φυσικό κατάστημα)
«Ενημερώθηκα και συμφωνώ με την πολιτική για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Δήμου Ηλιούπολης, που επικαιροποιημένη βρίσκεται διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.ilioupoli.gr/services/gdpr). Η συγκατάθεσή μου δύναται να αρθεί με σχετική δήλωσή μου αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στο DPO@ilioupoli.gr . Η άρση της συγκατάθεσης δεν θίγει την νομιμότητα της επεξεργασίας.» * *
Required
Συναινώ στην επικοινωνία του Δήμου Ηλιούπολης μαζί μου; * *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy