Prim plan pe liceul tău
Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București - PROEDUS organizează în perioada 12 februarie -18 mai 2018, concursul de afișe - ”Prim plan pe liceul tău” - pentru elevii de liceu bucureșteni, în vederea încurajării și promovării unităților de învățământ prin mijloace artistice și multimedia.

Concursul de afișe ”Prim plan pe liceul tău” își propune identificarea nevoii elevilor pentru perfecționarea în domeniului designului grafic, promovarea viziunii și a limbajului artistic din spatele unei creații grafice, dar și identificarea celor mai talentați liceeni în domeniul graficii, precum și încurajarea creativității prin realizarea unor afișe care promovează unitățile de învățământ participante.

Unitățile de învățământ înscrise în concurs și validate ca participante vor putea realiza conceptul grafic al afișului în intervalul 06.03.2018-30.03.2018. Ulterior, o comisie întocmită de Organizator, va juriza afișele înscrise în concurs, astfel încât acestea să respecte specificațiile menționate în Regulamentul postat pe site-ul www.scoalatv.ro . Cele care vor respecta toate condițiile vor fi postate pe pagina de facebook Școala Tv Oficial și supuse votului publicului.

La finalul concursului, PROEDUS va tipări toate afișele care au intrat in etapa votului. În perioada 14.05.2018-18.05.2018, în cadrul evenimentului ”Târgul Oferta Educațională”, va avea loc ceremonia de premiere a câștigătorilor și expunerea afișelor. Echipele ale căror afișe primesc cele mai multe voturi din partea publicului vor fi recompensate cu premii în bani și tabere.

Succes și multă inspirație !

Email address *
Numele complet al unității de învățământ și sectorul *
Your answer
Membrii Echipei Participante
Elev 1 - Nume și Prenume/Clasa/Numărul de telefon *
Your answer
Elev 2 - Nume și Prenume/Clasa/Numărul de telefon *
Your answer
Elev 3 - Nume și Prenume/Clasa/Numărul de telefon *
Your answer
Elev 4 - Nume și Prenume/Clasa/Numărul de telefon *
Your answer
Elev 5 - Nume și Prenume/Clasa/ Numărul de telefon *
Your answer
Profesor Coordonator - Nume și Prenume/Număr de telefon/Adresă de e-mail *
Your answer
Care sunt caracteristicile unității de învățământ pe care o reprezentați? *
Realizați o scurtă descriere a liceului cu accent pe profilul specific și punctele forte ale acestuia.
Your answer
Care sunt metodele de promovare pe care le-ați identificat, până acum, ca fiind cele mai utile pentru liceul dumneavoastră? *
Menționați metodele/evenimentele/activitățile pe care le-ați folosit pentru promovarea unității de învățământ și care a avut cele mai bune rezultate?
Your answer
Ce impact credeți că are un afiș într-o campanie de promovare? *
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms