SZÍN- ÉS STÍLUS WORKSHOP
A kiscsoportos (maximum 4 fő) workshop keretében egy komplett szín- és stíluselemzésre kerül sor. Az ilyen alkalom igazi női énidős program, egy kis szépség-csomag, amely útmutatóul szolgál a színek és fazonok világában való eligazodáshoz, a saját stílus kialakításához és fejlesztéséhez.
A színtípus elemzés során megállapítjuk, milyen évszaktípusba tartoztok, és ez alapján milyen színeket érdemes az arcotok közelében viselnetek, hogy igazán üde és harmonikus legyen a megjelenésetek. Tanácsot kaptok arra vonatkozóan is, hogy milyen számotokra az ideális hajszín, illetve, hogy milyen sminkszínek emelik ki igazán az arcotokat.
A stíluselemzés első lépéseként megnézzük, milyen testalkat típusba tartoztok, ezután ennek megfelelően megbeszéljük, milyen szabásvonalak, fazonok, anyagok az ideálisak számotokra, és milyen kis optikai trükköket érdemes alkalmaznotok, hogy a lehető legelőnyösebben jelenjetek meg.

A workshop végén kaptok egy színtípusotoknak megfelelő színpalettát, amely segítségetekre lehet ruha- és sminktermék vásárlásnál.

A workshop időtartama: létszámtól függően 3,5 - 5 óra

A workshop ára: 25.000 Ft/fő

A workshopon való részvételt 5.000 Ft összegű előleg átutalása után tudom biztosítani, amely előleget meg nem jelenés esetén nem áll módomban visszatéríteni.

Várlak sok szeretettel!
True Colours Szín- és stílustanácsadás
Név: *
Telefonszám: *
Válaszd ki, melyik workshopra szeretnél jelentkezni! *
E-mail cím: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy