SZÍN- ÉS STÍLUS WORKSHOP
SZÍN- ÉS STÍLUS WORKSHOP


A kiscsoportos (maximum 5 fő) workshop keretében egy komplett szín- és stíluselemzésre kerül sor. Az ilyen alkalom igazi női énidős program, egy kis szépség-csomag, amely útmutatóul szolgál a színek és fazonok világában való eligazodáshoz, a saját stílus kialakításához és fejlesztéséhez.
A színtípus elemzés során megállapítjuk, milyen évszaktípusba tartoztok, és ez alapján milyen színeket érdemes az arcotok közelében viselnetek, hogy igazán üde és harmonikus legyen a megjelenésetek. Tanácsot kaptok arra vonatkozóan is, hogy milyen számotokra az ideális hajszín, illetve, hogy milyen sminkszínek emelik ki igazán az arcotokat.

A stíluselemzés első lépéseként megnézzük, milyen testalkat típusba tartoztok, ezután ennek megfelelően megbeszéljük, milyen szabásvonalak, fazonok, anyagok az ideálisak számotokra, és milyen kis optikai trükköket érdemes alkalmaznotok, hogy a lehető legelőnyösebben jelenjetek meg.

A workshop végén kaptok egy színtípusotoknak megfelelő színpalettát, amely segítségetekre lehet ruha- és sminktermék vásárlásnál.

A workshop időtartama: létszámtól függően 2,5 – 3,5 óra

A workshop ára: 19.900 Ft/fő

Helyszín: Open Showroom
1051 Budapest, Nyáry Pál utca 5.

Jelentkezést követően 5.000 Ft foglaló utalásával tudom biztosítani a workshopon való részvételt, amelyet meg nem jelenés esetén nem áll módomban visszatéríteni.

Várlak sok szeretettel!

Varga-Győrik Georgina
Szín- és stílustanácsadó
Személyi stylist

True Colours Szín- és stílustanácsadás
Név: *
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
E-mail cím: *
Your answer
Válaszd ki, melyik workshopra szeretnél jelentkezni! *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service