Σχολιασμός μέτρων στο πλαίσιο της 3ης Διαβούλευσης ΣΒΑΚ Δήμου Κατερίνης
Ο Δήμος μας βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.)

Η ομάδα έργου, έχοντας πραγματοποιήσει τη 2η Διαβούλευση του έργου και έχοντας καταλήξει σε μια στρατηγική κατεύθυνση, προχωρά στην εξειδίκευση αυτής μέσω συγκεκριμένων παρεμβάσεων και μέτρων τα οποία παρουσιάζονται τόσο ανά κατηγορία όσο και ανά εξεταζόμενο χρονικό ορίζοντα υλοποίησης στην σελίδα διαβούλευσης του ΣΒΑΚ

Το παρόν δελτίο τοποθέτησης προϋποθέτει την προεπισκόπηση των μέτρων που παρουσιάζονται στον σύνδεσμο της ιστοσελίδας. Η γνώμη σας είναι καθοριστική για την οριστικοποίηση των μέτρων και την ολοκλήρωση του έργου.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)
Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας έχει πρωταρχική σημασία. Για τον λόγο αυτό λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία τους πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο, δηλαδή τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR). Υποβάλλοντας το ερωτηματολόγιο αποδέχεστε την επεξεργασία των δεδομένων αυτών.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy