Inschrijfformulier Mission Trip Congo 2020
Hieronder vind je het opgave formulier voor de mission trip naar Congo in de zomer van 2020.

De reis zal naar verwachting plaatsvinden van 1 t/m 15 juli 2019. Houd rekening met eventueel een dag of 2 eerder of later vertrek/aankomst i.v.m. de vluchten die nog geboekt moeten worden.

Net zoals de afgelopen jaren geloven we dat het een prachtige reis gaat worden, met veel ruimte voor campagne, kinderwerk, evangelisatie, ondersteuning van het Congolese volk en veel plezier. Dit jaar richten we ons voor het ondersteunen van kerken, het onderwijzen van kinderwerkers en het kinderwerk bij de weeshuizen op de omgeving van Kinshasa. Een deel van de groep zal aansluitend dieper het land ingaan naar stad Kikwit voor een grote campagne en het trainen van pastors. Deze trip zal je veranderen!
We zoeken mensen die hun gaven en talenten met plezier willen inzetten voor het werk dat God in Congo is begonnen.
Er is beperkt plaats voor deze reis en de omgeving waar we verblijven is niet gemakkelijk. We vragen daarom je deelname goed in gebed te nemen en daarna in te schrijven. Iedereen met een hart voor de zending en kinderwerk is van harte uitgenodigd!

Algemene voorwaarden:
Inschrijving is mogelijk tot 1 januari. Na inschrijving nemen we verder contact met je op. Eind januari zal het team bepaald zijn. Houdt er rekening mee dat de mission trip de benodigde inentingen vereist (zijn voor eigen rekening). Daarnaast is de Stichting Gods Original Design niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen, diefstal of verlies van eigendommen. Het is daarom ook raadzaam om een eigen reisverzekering af te sluiten.

De kosten van de reis zijn maximaal 2000,- euro. Bij deelname dient de eerste 500,- euro voor 28 februari overgemaakt te worden als aanbetaling. Het overige bedrag dient voor 31 mei betaald te zijn. Alle betalingen kunnen worden overgemaakt naar IBAN: NL13 RABO 0136 9127 02 ten name van Stichting Gods Original Design te Leiden, onder vermelding van Mission trip Congo 2020 en je naam. Na aanmelding en acceptatie is de aanbetaling verplicht en zijn er geen mogelijkheden tot restitutie i.v.m. de reeds gemaakte kosten. Daarnaast ga je akkoord met het verwerken van je persoonsgegevens.
Email address *
Voornaam (als in paspoort) *
Your answer
Achternaam (als in paspoort) *
Your answer
Nationaliteit (als in paspoort) *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) *
Your answer
Contactgegevens (telefoonnummer(s)) *
Your answer
Contactgegevens thuisblijvers (Naam en telefoonnummer contactpersoon) *
Your answer
Motivatie: geef in max. 15 zinnen aan wat je motivatie is om mee te gaan op deze reis. Wat zijn je verwachtingen van deze reis? Welke gaven en talenten die je hebt denk je in te kunnen zetten voor deze trip? Ben je al eerder op zendingsreis geweest (zo ja: licht kort toe). *
Your answer
Gezondheid: heb je allergieën? Zo ja, welke? Gebruik je medicatie? Zo ja, welke? Heb je lichamelijke problemen of ziektes die de reis voor jou moeilijker kunnen maken? Zo ja, welke? *
Your answer
Ruimte voor overige opmerkingen/vragen
Your answer
Hiermee verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden (zie toelichting boven het formulier). *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy