MULLA'T PEL CATALÀ
Us demanem el següent Compromís per la Llengua. Si som molts els que ens mantenim fidels a la nostra llengua, aconseguirem salvar-la i garantir que continuarà essent la llengua dels catalans moltes dècades més.
Signeu aquest compromís pel català:
Em comprometo a... *
Required
Necessitem moltes persones compromeses com vós per a garantir un futur esperançador de la llengua catalana. Moltes gràcies per fer-ho possible!
Ateneu d'Acció Cultural (ADAC) - Plataforma per la Llengua Gironès
Per qualsevol dubte ens trobareu al local de l'ADAC (Pujada de Sant Domenec, 2, pral. 2a, 17004 Girona), al correu electrònic adac@adac.cat o bé al telèfon 972 21 38 38 (de dilluns a divendres, de 5 a 8 del vespre).
Gestió de les dades
Les vostres dades personals incloses en aquest correu electrònic són tractades de manera confidencial amb la finalitat de gestionar la vostra relació amb l'ADAC i Plataforma per la Llengua, que compleix amb totes les garanties legals per a la protecció de dades.

Durant la vostra relació amb aquestes entitats, i estrictament per a la gestió de les vostres dades personals, ADAC-PLATAFORMA PER LA LLENGUA GIRONÈS podrà emprar programari per desar-les als EUA. Aquesta transferència està emparada en l’escut de privacitat UE–EUA.

El període de conservació de les vostres dades serà el necessari per al manteniment de la relació i un màxim de 5 anys un cop finalitzada.

En qualsevol moment podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com, si escau, el dret de portabilitat i de limitació del tractament, recollits al RGPD (UE) 216/679, dirigint-vos al local de l'ADAC-Plataforma per la Llengua Gironès o mitjançant correu electrònic a adac@adac.cat. En qualsevol cas, podreu dirigir-vos a l’autoritat de protecció de dades(www.agpd.es) per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels vostres drets.
Submit
Clear form
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy