Prijava za drugu online UPSHIFT radionicu
Pozdrav, drago nam je da si se odlučio/odlučila prijaviti na našu prvu online radionicu UPSHIFT. Potrudili smo se da te provedemo kroz proces prijave na što bezbolniji i brži način. Ispunjavanje prijavnog obrasca je jednostavno, a pitanja su osmišljena tako da pomognu tvom timu da prijavu popuni na najbolji mogući način, uz naše savjete.

Druga u nizu online UPSHIFT radionica namijenjena je sudionicima iz Međimurske, Koprivničko-križevačke, Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije. Druga online radionica održat će se putem aplikacije Zoom i ostalih alata za online timski rad, od 11. do 13. 12. 2020. godine. Rok za prijavu je 03. 12. 2020. do 23:59 sati.

Tijekom radionice zajedno ćemo raditi na kreiranju rješenja za izazove s kojima se suočava tvoja zajednica, uz važnu napomenu: najvažniji korak u kreiranju uspješnog rješenja dobro razumijevanje samog problema.
Ova će te prijava provesti kroz identifikaciju i analiziranje problema koji prepoznaješ u svojoj zajednici.

Proces selekcije najboljih prijava:
Najbolji timovi bit će oni koji su dobro promislili o problemima u svojoj zajednici, koji razumiju kako određeni problem utječe na zajednicu te kojima je jasan uzrok njegova nastanka. Također, veoma je važno da rješenje problema bude izvedivo, odnosno da se radi o problemu koji se može riješiti korištenjem ograničenih resursa. Još jedna bitna činjenica kod prepoznavanja problema u zajednici jest prepoznati koliki je utjecaj tog problema na stanovnike vašeg područja.

Bit će izabrano deset timova, stoga dobro promisli pri ispunjavanju ovg obrasca, a za bilo kakvu pomoć slobodno nam se obrati! Tu smo za tebe!

Nauči više o radionici UPSHIFT i zatraži podršku našeg tima kada posjetimo tvoj grad.

Prati nas na društvenim mrežama i web stranici i saznaj kada dolazimo u tvoj grad:
Facebook: http://fb.me/zabuducnostmladih
Instagram: https://www.instagram.com/zabum_za_buducnost_mladih/
Web: www.zabum.hr
HUKI usuglašava svoje djelovanje prema Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR), koja je stupila na snagu 25. svibnja 2018. godine. Vaše podatke koje ostavite u navedenoj prijavi za UPSHIFT koristimo isključivo u svrhu slanja elektroničke poruke s potvrdom o sudjelovanju. Molimo vas da označite ukoliko prihvaćate ili ne prihvaćate da vaše podatke pohranimo u svoju bazu kontakata sa svrhom slanja informacijama o našim budućim događanjima. Hvala vam. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hrvatski ured za kreativnost i inovacije. Report Abuse