#SUHANJotthon egyehetes bérletek
Kedves Vendégünk!

Az alábbi regisztrációs felület kitöltésével és az azt követő online fizetéssel HÉTNAPOS BÉRLETET válthatsz a #SUHANJotthon programunkra.

● Minden bérletünk hét napra szól, egy adott edző konkrét idősávjára vonatkozik, amit hetente 2-5 napon tart meg ugyanabban a napszakban, ugyanabban az órában a Zoom nevű ingyenes videó-megosztó szolgáltatással.
● Természetesen lehetőséged van több edző különböző edzéseire is feliratkozni, de ebben az esetben mindegyik idősávra külön heti bérletet kell váltanod.
● Az egyes heti bérletek ára attól függ, hogy hány órát tart az adott edzőnk a hét nap alatt egy adott idősávban. A díjszámítás alapja: alkalmanként 500 forint egy 40-45 perces edzés.
● Az Egyhetes bérlet 7 napra szól, tehát a hét bármelyik napján feliratkozhatsz és elkezdheted az órák látogatását: nem vasárnap jár le, hanem a feliratkozásodtól számított 7 nap múlva.
● Az óráknak nincs részvételi limitjük, akárhányan bérletet válthatnak egy idősávra.
● Ha többen is tornáznátok valamelyik órán egy adott háztartásban, mindegyikőtökre váltasotk heti bérletet - személyenként.
● A jelentkezés 3 lépésből áll: (1) Az adataid megadása és az egyhetes bérlet(ek) kiválasztása után arra kérünk, hogy (2) kérvényezd a felvételedet a választott edzés idősáv(ok)hoz tartozó zárt facebook csoport(ok)ba a megadott linkeken, majd (3) átirányítunk egy online fizetési felületre, ahol bankkártyás és banki átutalásos díjfizetést is választhatsz. A regisztrációd 3 lépése után, hozzáadunk majd a kiválasztott heti bérlet zárt facebook csoportjához, ahol edzőink minden edzés előtt megosztják az adott tréning elérhetőségét.
● Munkatársaink minden nap 9:00-kor, 12:00-kor és 17:00 órakor adják hozzá 7 napra az újabb feliratkozókat az edzők zárt csoportjaihoz, ahol elérhetők lesznek az egyes óráink linkjei. Ezért csak azok a regisztrálók kapnak hozzáférést, akik időben befizetik a díjukat.

Ha elakadnál, kérdésed van, keress minket itt: fitness@suhanj.hu
ELSŐ LÉPÉS: KAPCSOLATTARTÁSI ADATOK MEGADÁSA ÉS HETI BÉRLET KIVÁLASZTÁSA
A regisztráció során személyes és szenzitív adatokra is rákérdezünk. Ezekre kizárólag a regisztrációs folyamat gördülékenysége és az órák magas minőségének biztosítása miatt van szükségünk. Adataidat az EU 2016/679. számú Általános Adatvédelmi Rendelete („GDPR”) 4. cikk 1. pontja szerint és a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény előírásai alapján tároljuk.
Neved *
Your answer
E-mail címed *
Your answer
Telefonszámod
Your answer
Facebook profilod linkje (opcionális): hogy biztosan be tudjunk engedni a zárt Facebook-csoportjaiba
Your answer
Sportoltál már valaha a SUHANJ! Fitnessben?
Your answer
Születési éved
Your answer
Van-e olyan serülésed vagy fogyatékosságod, amiről az edzőinket tájékoztatnád? Ha igen, mi az?
Your answer
Melyik heti bérletet választod? (Több bérlet is megjelölhető. Kérjük jegyezd is meg, hogy melyike(ke)t választottad és mi volta az ára, mert erre még szükséged lesz a későbbiekben a fizetésnél és a zárt Facebook csoportokba való bejelentkezésnél!) *
Required
Üzenet, kérdés, kérés a SUHANJ! felé?
Your answer
Hozzájárulsz, hogy a SUHANJ! Alapítvány a jövőben hírlevelet küldjön neked integratív sportprogramjairól és jótékonysági kezdeményezéseiről?
Nyilatkozat: A #SUHANJotthon fitness edzéseken mindenki csak saját felelősségre vehet részt. *
MÁSODIK LÉPÉS: BEJELENTKEZÉS A ZÁRT FACEBOOK CSOPORT(OK)BA
Mielőtt a fizetési felületünkre irányítanánk, következő lépésként arra kérünk, hogy kérd a felvételedet az egyes edzés idősávokhoz tartozó zárt Facebook csoport(ok)ba az edzések mellett található linkeken. Mi pedig a jelentkezéseidet akkor fogjuk jóváhagyni, ha ezután megtörtént a fizetésetek is.

Ha belekattintottál egy zárt Facebook csoportba, nyomj rá az oldal tetején lévő borítókép alatt a kék „+ Csatlakozás” gombra . (Kérünk, könnyítsd a munkánkat azzal hogy tényleg, csak az előzetesen kiválasztott edzések csoportjaiba jelentkezel.)

Íme az órák és a linkjeik (lehetőleg új ablakban nyisd meg őket):

● #GyereTesizni Tomival reggel, 5 alkalom - 2500 Ft https://www.facebook.com/groups/SUHANJotthon.GyeretesizniTomival/
● Túlélőtorna Enikővel, 2 alkalom hetente - 1000 Ft https://www.facebook.com/groups/SUHANJotthon.TulelotornaEnikovel/
● Pilates Enikővel, 2 alkalom hetente - 1000 Ft https://www.facebook.com/groups/SUHANJotthon.PilatesEnikovel
● Tesióra helyett - torna alsósoknak Andival, 3 alkalom hetente - 1500 Ft https://www.facebook.com/groups/SUHANJotthon.TesiorahelyettAndival/
● Gyerektorna Andival, 3 alkalom hetente - 1500 Ft https://www.facebook.com/groups/SUHANJotthon.GyermektornaAndival/
● Maradj Fitt! Alakformálás Szilvivel, 2 alkalom hetente - 1000 Ft https://www.facebook.com/groups/SUHANJotthon.MaradjfittSzilvivel/
● Keresztedzés futóknak Grétivel, 3 alkalom hetente - 1500 Ft https://www.facebook.com/groups/SUHANJotthon.KeresztedzesGretivel/
● Stertching Grétivel, 2 alkalom hetente - 1000 Ft https://www.facebook.com/groups/824587711360566/
● #karanténtesi Tomival este, 5 alkalom hetente - 2500 Ft https://www.facebook.com/groups/SUHANJotthon.KarantentesiTomival/
● Core Training és Planking Gerivel, 2 alkalom hetente - 1000 Ft https://www.facebook.com/groups/SUHANJotthon.CoretrainingGerivel/
● Gerincjóga Szilvivel, 2 alkalom hetente - 1000 Ft https://www.facebook.com/groups/533858283933486
Sikerült kérned a csatlakozást a kiválasztott heti bérlet(ek)hez tartozó csoport(ok)ba? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy