Påmelding til Vintersykkelfesten i Ås, 12. november 2019
Kom til Vitenparken, Campus Ås og få gode tips om vintersykling, lær om vedlikehold og mekking av sykkel. Du får gratis sykkelsjekk og kan kjøpe piggdekk og få hjelp til å skifte dekk.

For at flere skal få muligheten til å delta og få hjelp, må du velge om du vil delta kl 16-18 eller kl. 18-20. Vi trenger å vite hvor mange som kommer for å planlegge bevertning og sykkelservice. Fristen for å forhåndsbestille piggdekk har nå gått ut. Du kan gjerne ta med piggdekk selv og få hjelp til å skifte dekk.

Det er NMBU, Ås kommune, Naturvernforbundet, Naturvernstudentene NMBU og Syklistenes Landsforening Ås som står bak arrangementet.
Email address *
Jeg vil delta på møtet! Bekreft din e-postadresse. *
For å kunne kontakte de som har meldt seg på for beskjeder om evt. endringer i møtet, ber vi om din e-postadresse. E-postadressen skal kun benyttes til å gi informasjon om møtet, og vil bli slettet etter arrangementet er ferdig.
Skriv inn ditt fornavn og etternavn *
Skriv inn når du vil være med på arrangementet. *
Required
Jeg vil gjerne ha hjelp til å skifte til piggdekk på min sykkel.
Fristen for å bestille piggdekk har dessverre gått ut nå. Du kan gjerne ta med piggdekk selv og få hjelp til å skifte på stedet. Det er også mulig leverandøren har noen dekk til overs for salg, men vi kan ikke garantere for størrelse og antall.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy