Aanmelding wachtlijst
Voor de eerste kittens die in opvang komen, werken we met een wachtlijst. Zodra deze is weggewerkt, worden de katjes die ter adoptie komen op onze facebook-pagina, onze website fiekes-poezenhuisje.be en op adopteereendier.be geplaatst.
Als je je wil aanmelden voor de wachtlijst, overloop dan eerst onze algemene info en vul je gegevens op de volgende pagina in.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Algemene info
Lees zeker alle informatie over onze werking op onze website www.fiekes-poezenhuisje.be

Fieke's Poezenhuisje is een vzw die uitsluitend met opvanggezinnen werkt. We doen dit allemaal op vrijwillige basis.
De kittens bevinden zich bij mensen thuis, we hebben geen fysieke gebouwen waar je tijdens openingsuren een katje kunt komen kiezen.
We vangen voornamelijk kittens op, ze blijven in opvang tot ze wettelijk in orde zijn (alle vaccins, chip, sterilisatie, eventueel bijkomende medicatie), wat betekent dat ze ten vroegste op de leeftijd van 13 weken de opvang verlaten.
Om hun opvang te vergoeden, vragen we een adoptiepremie van €170, ongeacht welk geslacht het katje heeft.
We houden rekening met je wensen en proberen je zo naar het juiste opvanggezin te sturen, waar een katje verblijft dat bij je past.
Op het moment van adoptie, werken we telefonisch, zodat we beter kunnen afstemmen op wat je zoekt. Indien we op het antwoordapparaat uit komen, vragen we om spoedig terug te bellen, zelf bellen we geen tweede keer op.
We vragen om al eens een kijkje nemen enkele weken voor het kitten het nest mag verlaten en om verder af te spreken met het opvanggezin.
Als je besluit het katje te adopteren, vragen we een voorschot van €85 (je kan ook meteen het totale bedrag betalen), vanaf dan is het kitten voor jou gereserveerd.
De opvanggezinnen wonen in een ruime regio in Vlaams-Brabant & Oost-Vlaanderen: Tervuren - Halle - Dilbeek - Brussel - Ternat - Aalst.
Hou er rekening mee dat je misschien een eind moet rijden om je kitten te reserveren en nadien op te halen.

Onthoud dat het bij wet verboden is om kittens zomaar weg te geven. Ze moeten namelijk volledig in orde zijn voor ze het nest verlaten. Een "gratis kitten" bestaat dus niet.

Aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen.

Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy