Φόρμα Συμμετοχής Greek Barber Awards 2019
ΕΠΩΝΥΜΟ *
Παρακαλείσθε το επίθετο σας να είναι με πεζούς χαρακτήρες και τόνους (για την σωστή εγγραφή διπλωμάτων)
Your answer
ΟΝΟΜΑ *
Παρακαλείσθε το όνομα σας να είναι με πεζούς χαρακτήρες και τόνους (για την σωστή εγγραφή διπλωμάτων)
Your answer
ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ *
Your answer
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
Το κινητό σας τηλέφωνο είναι ο πρώτος τρόπος επικοινωνίας μας (είτε τηλεφωνικώς είτε με sms)
Your answer
ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Your answer
ΕΜΑΙL *
Το mail σας είναι ο δεύτερος τρόπος επικοινωνίας μας για να σας αποστέλλονται χρήσιμα στοιχεία. Συμπληρώστε mail που είναι εύκολα προσβάσιμο και θα μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα (να είστε σίγουροι ότι το έχετε γράψει σωστά)
Your answer
FACEBOOK
Το facebook σας είναι ο δεύτερος και κύριος τρόπος επικοινωνίας μας για να σας αποστέλλονται χρήσιμα στοιχεία. (Πηγαίνετε στο προφίλ σας πατήστε πάνω στο όνομά σας και κάντε αντιγραφή και επικόλληση το link πχ https://www.facebook.com/όνομαπροφίλ).
Your answer
ΙΔΙΌΤΗΤΑ *
Το facebook σας είναι ο τρίτος και κύριος τρόπος επικοινωνίας μας για να σας αποστέλλονται χρήσιμα στοιχεία. (Πηγαίνετε στο προφίλ σας πατήστε πάνω στο όνομά σας και κάντε αντιγραφή και επικόλληση το link πχ https://www.facebook.com/όνομαπροφίλ).
ΘΕΜΑΤΑ Greek Barber Awards 2019 *
Required
ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ *
Δηλώνω υπεύθυνα ότι ενημερώθηκα και συμφωνώ με τους όρους του Διαγωνισμού, που είναι αναρτημένοι στην ηλεκτρονική σελίδα της HAIRPROF http://hairprof.eu/index.php/diagonismoi/oroi-kanonismos-diagonismon. Συμφωνώ στη χρήση και επεξεργασία των προσωπικών μου στοιχείων μόνο από την εταιρία ΤΟ FOR 7 LTD για την έκθεση HAIRPROF, με σκοπό την ομαδοποίηση, ώστε να λαμβάνω ακριβέστερες ενημερώσεις που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις μου ως Κομμωτής- Μπαρμπέρης, μέσω email και sms
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.