Työpajailmoittautuminen 27.4.2019 Himos
Himo&erotiikka -tapahtuman Bizarren klubitalon päiväohjelman työpajat järjestetään klubitalolla lauantaina 27.4. klo 13-18.

Ilmoittautuminen työpajoihin vain tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tule paikalle vähintään 5 minuttia ennen oman työpajasi alkua vahvistaaksesi osallistumispaikkasi. Mikäli työpajassa on paikkoja jäljellä, voivat työpajan vetäjät ottaa ovijonosta lisää osallistujia. Maksulliset työpajat maksetaan käteisellä (tasaraha) työpajan alkaessa.

Huomaa, että osa työpajoista järjestetään yhtäaikaisesti.

Työpajojen sisältöön voit tutustua alla:

***
Kleopatran jälkiruoka *TÄYNNÄ*
on suuseksin tekniikoiden koulutus
20 € omalla harjoituskappaleella ja 25€ järjestäjän tarjoamalla dildolla (jää omaksi)
Mukaan mahtuu 8 yksinosallistujaa tai 6 paria

“Kleopatran jälkiruoka” on suuseksin tekniikoiden koulutus, joka käsittää kaikki herkät ja maukkaat salaisuudet, jotka ovat kokeneiden ja hienostuneiden viettelijättärien hallussa. Ohjelmassa sekä aistilliset, että kuumat (mm. syväkurkku) fellaation tekniikat ja variaatiot.

Tervetuloa oppimaan aistillinen kehonkieli, jolla voi korvata tuhansia kaikkein lempeimpiä sanoja.

Ilmoita lisätietoihin onko mukanasi oma harjoituskappale (Peniksellinen henkilö)

opettajana Marina
***

Burleski ja sensuelli sisäinen liike
15€ / hlö (tasaraha) tai korttimaksulla.

Työpajassa sukelletaan sensuellin liikekielen maailmaan burleskin keinoin.
Kurssi sopii kaikille itseilmaisusta, tanssista ja omaan itseensä tutustumisesta kiinnostuneille. Kurssille ei tarvita aikaisempaa kokemusta tanssista tai esiintymisestä, ja se sopii hyvin myös esimerkiksi polvi- tai lonkkavaivaisille. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet; ikään, kokoon, sukupuoleen tai liikuntarajoitteisiin katsomatta.
Teeme erilaisia lämmittelyharjoituksia niin kehon kuin mielenkin suhteen ja kokeilemme miltä tuntuu olla esillä, kuitenkin koko ajan itseämme kuunnellen ja omia rajoja kunnioittaen. Työpajassa saat päästää oman luovuutesi valloilleen, tai pitäytyä turvallisesti yhteisessä koreografiassa.
.
Ota mukaan sellaiset vaatteet, joissa sinun on luontevaa olla ja liikkua. Voit liikkua korkokengät jalassa, tanssitossuilla tai sukkasiltaan.
Kurssin kesto 1h 45min

Ohjaaja Greta, taiteilijanimeltään Lady Ironhide, on harrastanut burleskia vuodesta 2008 lähtien ja opetuskokemusta niin burleskin kuin muunkin tanssin parissa on kertynyt lähemmäs kymmenen vuotta. Esiintyessään Greta yhdistelee nykyburleskia ja erilaisia tanssilajeja katutansseista balettiin, mutta ohjatessa hänelle tärkeintä on saada osallistujat rentoutumaan ja luottamaan itseensä.

***
Tulva petipuuhissa - uhka / mahdollisuus *TÄYNNÄ*
15€/hlö (tasaraha) tai korttimaksulla
Mukaan mahtuu 6 paria


Jotkut henkilöt saavat vähän väliä kuulla maagisista sormistaan. Mutta kuten tulette työpajan aikana huomaamaan, on kyse paljon enemmästä, kuin pelkästä näppituntumasta petipuuhissa. Työpajassa käydään läpi miten hyvin erilaisista lähtökohdista voidaan päästä samaan lopputulokseen.

Tarkastelemme squirttauksen saloja niin anatomisten piirrosten, kuin videoklippen avulla, ymmärtääksemme mitä sen taustalla on, mitkä liikkeet laittavat nesteet liikkeelle ja kuinka peittää niin verhot kuin itämaiset matot tuohon Amritaan eli jumalten nektariin.

Työpajan kesto on 1h 45min

Työpajan vetäjä Carlo on 36-vuotias seksipositiivinen kinksteri Espoosta. Hän on toiminut ensin länsimaalaisen ja sitten japanilaisen bondagen opettajana vuodesta 2011 lähtien. Nykyään hän keskittyy yhä enemmän kehollisten asioiden opetukseen. Carlo on osa Helsinki Shibari kollektiivia ja SM-Fetisisti Ryhmä ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Mitä työpajassa tapahtuu?
Aloitamme johdannolla tulvimisen taustoihin ja tarunhohtoiseen asemaan sotkemisleikkien itseoikeutettuna kuningattarena.

Suoritamme harjoituksia joissa:
– Haemme kontaktia partnerimme kehoon, haluun sekä mieleen
– Tarkkailemme toisiamme ja opimme lukemaan toisiamme
– Opettelemme rentoutumaan yhdessä sekä synkronoimaan
– Kasvatamme kiihkoa (pareittain/ryhmässä)
– Asetamme halumme vuoropuheluun eri tavoin (katseella, ilmeillä, läheisyydellä, hajuaistilla)
– Lopuksi pyrimme yhdessä aiheuttamaan tulvan joka saa lattiat lainehtimaan
Kenelle työpaja on suunnattu?
Pareille tai ryhmille, joissa vähintään yksi henkilö on vulvallinen. On suositeltavaa osallistua tutun partnerin kanssa.
Tarvitsenko työpajaan jotain välineitä mukaan, mikä olisi sopiva vaatetus, miten valmistautua työpajaan?
Pukeudu mukaviin vaatteisiin. Muista: työpajan loppu voi olla kostea. Tuo vaihtovaatteet äläkä laita parhaimpiasi ylle. Tuo pyyhe ja kosteuspyyhkeitä siistiäksesi itsesi lopussa.
Onko työpajassa alastomuutta?
Ei välttämättä, mutta se helpottaa toiminnallista osuutta.


***
Neulotusta kädestä pitäen

10€/ pari
Työpaja järjestetään jos osallistujia on vähintään kolme paria ja mukaan otetaan korkeintaan seitsemän paria.
Tule oppimaan turvallisen neulotuksen perusteet asiantuntijoiden opastamana.
Et tarvitse aiempaa kokemusta. Mukaan vaatteet, jotka saattavat sotkeutua sekä juomapullo ja hiukan evästä - päivä on pitkä!

Opettajina Alice ja Hihaton

***
Köydenpää - alkuun sidonnassa *TÄYNNÄ*
Hinta: ilmainen
Työpaja järjestetään jos osallistujia on vähintään kolme paria ja mukaan otetaan korkeintaan 10 paria. Lisäksi katsojia mahtuu muutama.

Työpajassa käydään läpi muutamia perussidontoja, kuten käsien, jalkojen ja vartalon sidontaa. Ennen aloittamista käydään läpi turvallisuuteen liittyviä asioita. Ei tarvita aiempaa kokemusta sidonnasta.

Ilmoita lisätiedoissa jokin näistä: tulen oman mallin kanssa, minulla ei ole omaa mallia, voin olla mallina, tulen katsojaksi. Mukaan mukavat, joustavat vaatteet ja omat köydet, jos on. Opettajalla jonkin verran lainaköysiä.

Opettaja Dominatrix

***
Muista riippumatta riippumaan.
Hinta: ilmainen
Työpajaan mahtuu korkeintaan 8 henkilöä

Itseriiputukseen käytettävän alaharnessin sitominen ja erilaisia huomioita itseriiputusten käytännön ja turvallisuuden suhteen. Sopii kaikille itseriiputuksesta kiinnostuneille. Mukaan mukavat, joustavat vaatteet ja omat köydet.

vertaisvetäjä Kesyeläin

***
Riiputustyöpaja kehittyneistä tekniikoista
Hinta: 10 € / Pari
Työpaja järjestetään jos osallistujia on vähintään viisi paria ja mukaan otetaan korkeintaan 10 paria.

Jo jonkin verran sitoneille ja riiputuksia tehneille, sillä sitojan on osattava sidonnan perust eet, sekä ymmärrettävä sidonnan turvallisuusnäkökohdat. Mukaanmukavat, joustavat vaatteet ja omat köydet.
Opettaja Pip

***

Kuristaja Koon tajuton työpaja
Hinta 5 €/ Pari
Työpajaan mahtuu korkeintaan 10 paria.

Työpaja, jossa tutustutaan kuristamiseen seksuaalisessa kontekstissa. Kuristaminen ja tajuttomuus, joka siitä voi seurata, kuulostaa pelottavalta, mutta sama idea kun autolla ajaessa - ajelu on kivaa, kun se tehdään järkevästi eikä kaikkien tarvi pelätä kuollakseen kyydissä.

Osallistujien on oltava selvinpäin.

Mukaan:
Jumppapatja tai viltti, tai varaudu lattialla makaamiseen.
väline kuristamiseen, esim jonkun mielellään liukkaan jäykähkön taipuisan kappaleen (ei - penis ei käy...) esim köysi, lempiriepu, kaulaliina, vyöt ja vaikka lituska pehmolelu käy mutta kamppailulajivyöt, erityisesti hyvin liukuvat keinosilkkiset ja jäykemmänpuoleiset nahkavyöt ovat erityisen suositeltavia. Kuristusliinat tulisi olla mieluiten kokonaan venymättömiä ja paksun puoleisia ja jos niissä on jokin solki vaikkapa housujen vyössä tms, niin sen toimintaan tulisi tutustua tavalla, ettei paniikki iske, jos se nalkkaa lempikuristeltavan kaulaan työpajan aikana.

Opettajana Hra K, jolla taustana monipuolisesti kamppailulajitaustaa sekä kokemusta pervoilun kautta miten näitä nyt olisi hyvä tehdä ja miten ei.


Mikä on nimesi/nne tai nimimerkkisi/nne *
Your answer
Sähköpostiosoitteesi johon saat ilmoittautumisvahvistuksen (ei automaattinen, odottele rauhassa), mahdollisesti lisätietoa ja mahdollisista muutoksista. HUOMAA, että sähköpostiosoitteesi näkevät tapahtuman järjestäjät. *
Your answer
Kleopatran jälkiruoka 20 € / 25 € TÄYNNÄ
Burleski ja sensuelli sisäinen liike 15 € / hlö
Muista riippumatta riippumaan ilmainen
Neulotusta kädestä pitäen 10 €/pari
Tulva petipuuhissa 15 € / hlö TÄYNNÄ
Köysialkeet ilmainen TÄYNNÄ
Riiputustyöpaja kehittyneistä tekniikoista 10 € / Pari
Kuristaja Koon tajuton työpaja 5 € / Pari
Lisätietoja tai kysymyksiä
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service