Inscripció a la caminada per la Marina Alta: de la platja de la Granadella→ Moraira 1 de novembre de 2020.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Cala de la Granadella
Llei de protecció de dades
A l'efecte del Reglament General de Protecció de Dades, us informem que les dades de caràcter personal que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat el responsable del qual es l'ASSOCIACIÓ CÍVICA EL CAMÍ AL PAÍS VALENCIÀ, sent la finalitat del seu tractament, el manteniment, desenvolupament i control de la relació contractual així com la remissió d'informació sobre les activitats de l'Assocciació.

Si desitja exercitat els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, a l'oblit, portabilitat i limitació del tractament de les seues dades, envie un missatge a l'adreça de correu electrònic elcamialpv@gmail.com indicant en la línia de "Assumpte" el dret que desitja exercitar.


Accepto la política de protecció de dades? *
Data límit d'inscripció
La data límit per inscriure-vos serà el dia 30 d'octubre a les 13:30
Podeu fer-vos socis i sòcies per fer més gran el Camí
Podeu fer-vos soci/sòcia, trobareu el formulari al següent enllaç. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1Z7jEUJ8OJHVXzFsnuvisFGCJKeEYlFIcfVptgVbtciCvxw/viewform
Límit d'inscripcions
Màxim de ****20**** persones per motius de seguretat i organitzatius.
Inscripció obligatòria
Cada participant ha de fer una inscripció, inclosos xiquets i organitzadors. Comptarem amb vosaltres. Si no, no podreu participar-hi. Ajuda per fer la inscripció: 647870222.
Dret a la intimitat
Utilitzem les vostres dades exclusivament per a finalitats d'organització de la caminada. En acabar-la, ens en desfarem, tret que trieu apuntar-vos a les llistes de correus.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy