Sessions formatives sector agroalimentari
Escull la formació a la que et vols inscriure: *
Required
Nom i cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Municipi *
Your answer
Tens l'empresa constituida? *
En cas afirmatiu indica'ns el nom de l'empresa
Your answer
Tens algun dubte que t'agradaria resoldre durant les sessions de formació? Explica'l aquí.
Your answer
Protecció de dades
Conforme a allò que disposa el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals, l’informem que, en relació a les dades personals que ens proporciona, el responsable del tractament és Creacció, Agència d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement, SL, situada al C. Dr. Junyent 1, de Vic, amb telèfon 938815533..
La finalitat del tractament és gestionar les inscripcions de les formacions i proporcionar futurs assessoraments en el marc de l'emprenedoria, informar sobre programes que creiem que poden ser del seu interès, sobre ajuts i subvencions, fer-li arribar notícies rellevants de l'àmbit empresarial de la comarca, donar-li accés a formacions i activitats del món professional, i oferir dades de l'Observatori Socioeconòmic sobre economia, empresa i societat.
Les seves dades es conservaran 2 anys després de l’últim contacte o servei.
Les dades sol·licitades seràn compartides amb el Consorci del Lluçanès per ús informatiu.
Vostè té dret a accedir, rectificar les seves dades, així com sol·licitar la seva supressió quan ja no siguin necessàries per a la seva finalitat. També en determinades circumstàncies pot sol·licitar la limitació del tractament, en quin cas sols es conservaran per a l’exercici o defensa de reclamacions.
Per exercir els seus drets pot dirigir-se per qualsevol mitjà al responsable del tractament, prèvia identificació.
També podrà acudir a l’Autoritat de Control competent i presentar una reclamació quan consideri que la seva sol·licitud d’exercici d’aquests drets no s’ha atès degudament.

*
Required
Drets d'imatge
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of creaccio.cat. Report Abuse - Terms of Service