Szabadtéri szentmisék a Kálvárián
A járványügyi helyzet és püspök atya rendelkezése szerint május 4-től kezdődően újra lehet nyilvános szentmiséket és liturgiákat tartani az Egyházmegyében, minden plébánián és templomban a helyi adottságokat figyelembe véve. A kisebb templomoknál ajánlott a szabadtéri szentmise tartása.

Fontos hangsúlyozni, hogy továbbra is érvényben van a szentmise látogatás kötelezettsége alóli felmentés, ezért az online közvetítéseket folytatjuk.

Tekintettel József atya életkorára és a Kálvária templom méreteire, nálunk egyenlőre csak a szabadtéri nyilvános szentmise megtartására van lehetőség bizonyos óvintézkedések és szabályok betartásával.

Kérjük, figyelmesen olvassák el a következő oldalon leírt szabályokat, kéréseket és intézkedéseket, majd ezek ismeretében töltsék ki a kérdőív további részeit!

A kérdőíven személyes adatokat (név, telefon szám, e-mail cím) is kérünk a későbbi kapcsolattartás és információ áramlás megkönnyítése érdekében. Ezeket az adatokat természetesen bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem adjuk ki.
A szentmise szervezésével, előkészítésével és lebonyolításával kapcsolatos feladatokra a jelenkezés visszaigazolásában megtalálható linken lehet feliratkozni.
Email *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy