Ansökan till kårstyrelsen 2018/19
Kårstyrelsen, Linnéstudenternas styrelse, väljs av medlemmarna varje år i kårvalet. Du kan söka till heltidsledamot och studentledamot. För att bli heltidsledamot behöver du ta studieuppehåll eller ta examen vårterminen 2018. Studentuppdragen är utformade så att du kan studera samtidigt som du sitter i styrelsen. Alla styrelseledamöter får arvode, det vill säga du får betalt. Styrelsens mandatperiod är från och med 1 juli 2018, till och med 31 juni 2019. För att kunna utföra ditt uppdrag måste du kunna svenska, både i tal och skrift. Ansök senast 18 april! Linnéstudenternas valberedning kommer att kontakta dig med mer information.
Kontaktuppgifter
Namn *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Din bakgrund
Berätta kort om dig själv. T.ex. studieinriktning, personliga egenskaper, arbetslivserfarenhet, volontärarbete, erfarenhet av styrelsearbete.
Your answer
Dina fokusområden
T.ex. Frågor som handlar om utbildningskvalitet, bostad, medlemsrekrytering, studentengagemang, trygghet, studentföreningar, hälsa, internationalisering.
Nämn 1-3 studentrelaterade frågor som du vill arbeta med.
Your answer
Heltidsledamot i styrelsen
För att kunna bli heltidsledamot behöver du ta studieuppehåll eller ta examen vårterminen 2018. Ordförande har ett arvode på 18 000 kr i månaden, Utbildningsbevakare och Studiesocialt ansvarig har ett arvode på 17 000 kr i månaden.
Vilken/vilka heltidsposter i styrelsen är du intresserad av? (5 platser)
Ledamot i styrelsen (6 platser) 2 platser i Kalmar 2 platser i Växjö och 2 oberoende av ort
Uppdragen är utformade så att du kan studera samtidigt som du sitter i styrelsen. Studentledamöterna har ett arvode på 1000 kr i månaden. Du ska ha möjlighet att lägga ner minst 10 timmar i månaden. Ange vilken ort du vill ha som bas!
Vilken ort vill du ha som utgångspunkt som ledamot?
Vilka områden är du intresserad av att arbeta med som ledamot?
Nominera någon annan
Känner du någon som skulle passa till kårstyrelsen? Skriv personens namn, e-mail och telefonnummer och eventuellt även vilken post som skulle passa bäst.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms