Registratie Online Public Administration Day - 16 juni 2020
De Public Administration Day is dé dag voor alle bestuurskunde- en nederlandstalige Public Governance studenten van Tilburg Law School. Op 16 juni 2020 tussen 09:30-12:00u zal de derde editie plaatsvinden waarbij jij als student ook in deze gekke tijd de mogelijkheid krijgt om kennis te maken met bedrijven en organisaties uit het bestuurskundig werkveld.

Het programma zal dit jaar, in verband met Covid-19, online plaatsvinden via Zoom.
De ochtend zal geopend worden met spreker Erik de Ridder, onder andere watergraaf van Waterschap De Dommel en voormalig wethouder bij de Gemeente Tilburg, waarbij hij de bestuurskundigen nader zal toelichten over zijn loopbaanoriëntatie.

Vervolgens zullen gedurende drie rondes verschillende bedrijven, organisaties en instanties, waaronder Penitentiaire Inrichting Vught, Taskforce-RIEC Brabant Zeeland, Ministerie van Defensie, PA Consulting Group en YSE zichzelf presenteren middels een interactieve workshop zodat jij als student een perfect beeld krijgt van de carrièremogelijkheden die de studies bestuurskunde en Public Governance met zich mee brengen.

Hierbij krijg je de mogelijkheid om via verschillende break-out rooms een gesprek te voeren met de organisaties waarin jij geïnteresseerd bent, een ideaal moment om die ene droomstage te scoren!

Zorg dat je deze unieke online Public Administration Day niet hoef te missen en meld je snel aan!

Check onze Facebook pagina voor meer informatie over elke organisatie/bedrijf/instantie: https://www.facebook.com/events/1375187849333547/
Email address *
Voor- & achternaam *
Telefoonnummer *
Studie *
Studiejaar *
Ronde 1: geef je voorkeur op *
Ronde 2: geef je voorkeur op *
Ronde 3: geef je voorkeur op *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Magister JFT. Report Abuse