Zuiderkruis 1919 - 2019
Wij zoeken oud Zuiderkruizers voor de reünie op 12 april!

Uit de eerste rondgangen bleek dat bijna alle iets oudere ledenlijsten in de loop der jaren verloren gegaan zijn. Toch willen wij er een feestjaar van maken met zo veel mogelijk oud Zuiderkruizers, met een reünie op vrijdagavond 12 april!

Ook alle mensen van de oude groepen die in de Zuiderkruisgroep verenigd zijn, zijn van harte welkom.

Het gaat hier om de groepen uit Loosdrecht: Scouting Loosdrecht, de Winnetouhorde, de Albert Schweitzerhorde, Bevers Loosdrecht, Poseidon en de Graaf Bernadotte.

De groepen uit Hilversum: Watergroep 2, de Pieter Maritshorde, de Neuweghorde, de Sioniehorde, de Waingoengahorde, alle wachten (Stuurboord- , Bakboord- , Pocahontas-, Anker-, Poseidon-, Kunstwacht) Bevers Hilversum, de Stammen (Matanca, Rimpel- en Schrompelstam), de Wilde Vaart, de Kiowa, Nautilus, bestuur, de Zuiderkruisgroep zelf.

Geef je, of een oud lid dat je nog kent, daarom hier op. Wij zullen dan contact met je houden over het programma op 12 april.

We zijn nog druk bezig met het zoeken van sponsoren. Maar om de gegevens die hier worden ingevuld te verkopen gaat zelfs ons wat ver. We zullen daarom netjes met de gegevens om gaan.

Naam *
Your answer
(Oud) lid van de Zuiderkruisgroep bij onderdeel/onderdelen: *
Your answer
Lid van de Zuiderkruisgroep (geweest) in de periode: *
Your answer
Telefoonnummer / postadres / gegevens hoe we je kunnen bereiken *
Your answer
E-mailadres
Your answer
Kan/wil ook eventueel hulp geven bij?
Wij zijn natuurlijk nog op zoek naar sponsoren. Maar ook naar manieren om oud leden te vinden. Naar personen die kunnen helpen bij het 100 jaar feest. Kookstaf/vrachtwagen voor bij het grote kamp. Enzovoorts. Dus wanneer je iets van hulp weet, meld dat dan hier!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service