Intresseanmälan - Lundakarnevalens IT-grupp!
Hejsan bästa du! Vad kul att just du är intresserad av att engagera dig inom karnevalen och IT-gruppen! Syftet med frågorna i detta formulär är att vi ska få en första inblick i vem du är samt dina tidigare erfarenheter inom IT och övriga engagemang. Efter att du har fyllt i formuläret kommer du bli kontaktad av karnevalens IT-chef och bli kallad till en intervju där det finns chans att vidare diskutera dina svar! Vi kommer under hösten rekrytera både poster med mer övergripande ansvar samt team med utvecklare. Oavsett vilket ansvarsområde du är intresserad av inom IT är det denna intresseanmälan du ska fylla i! Mer information om upplägget av IT-gruppen kommer du få under intervjun. Rekrytering kommer ske löpande och vi kommer börja höra av oss till sökande direkt, främst med fokus på större ansvarsposter. Håll gärna ett extra öga på inkorgen för skräpmail så att inget missas.

Ha en fantastisk dag så hörs vi!
Email *
Generella frågor - kontaktuppgifter
Namn *
Telefonnummer
I första hand kommer du bli kallad till intervjun via mail. Detta är mest för att vi ska kunna kontakta dig i senare skede i rekryteringsprocessen.
Vad pluggar du, samt vilken årskurs går du i? *
Tidigare erfarenheter
Här vill vi få en liten inblick i vem du är/vad du har gjort tidigare! Du kommer få en chans att utveckla dessa svar under din intervju.
Vilka programmeringsspråk och plattformar är du bekväm i?
Finns det något programmeringsspråk eller någon plattform du vill lära dig?
Har du tidigare erfarenheter av att arbeta med databaser? (utveckla gärna)
Har du tidigare erfarenhet av att jobba med serverdrift, större system eller liknande? (utveckla gärna)
Har du tidigare erfarenhet av design? (utveckla gärna)
Har du några relevanta erfarenheter från engagemang i studentlivet eller arbetslivserfarenhet? (utveckla gärna)
Har du erfarenhet från något kul IT-projekt som du gjort vid sidan av studierna (utveckla gärna, apputveckling etc)?
Förväntningar på karnevalen!
Här kommer lite frågor för att vi lättare ska få en bild över vad du har förväntningar på karnevalens IT-grupp, samt vilken roll du skulle vilja ta inom teamet!
Är du intresserad av en större strategisk ansvarsroll inom IT-gruppen, eller är du mer intresserad av en mindre utvecklarpost?
En större strategisk roll skulle innebära att du är en del av kärnan för IT-gruppen. Denna grupp kommer bestå av 6-8 personer + IT-chefen för karnevalen. Gruppen kommer träffas oftare samt vara dem som lägger basen för arbetet, kul! Som en del av kärnan för IT-verksamheten skulle du även ha ansvar för ett mindre team utvecklare.
Ungefär hur mycket tid vill du lägga på ditt karnevalsengagemang?
Vad vill du få ut av karnevalen?
Finns det något du vill tillägga?
Jag samtycker till att Lundakarnevalen behandlar mina personuppgifter i enlighet med GDPR i syfte att skapa kontakt och facilitera rekrytering. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Lundakarnevalen. Report Abuse