Заключително събитие на Програма „Едно училище за всички“
Уважаеми колеги,

За екипа ни от Сдружение за споделено учене ЕЛА (доскоро Център за приобщаващо образование) е истинско удоволствие да ви поканим на заключителното събитие на Програма „Едно училище за всички“.

Събитието ще се проведе на 25 януари 2020 г. (събота) в гр. София, Витоша парк-хотел, зала Витоша. Адресът е гр. София, ул. „Росарио“ 1, 1700 Студентски Комплекс, зала Витоша се намира в сградата от лявата страна на хотела.

Програма „Едно училище за всички“ се осъществява от 2014 г. до 2020 г. с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“. В първата фаза на Програмата (реализирана в периода 2014–2016 г.) с помощта на пет училища-партньори създадохме българския Модел за изграждане на приобщаваща училищна среда. Във втората фаза на Програмата тествахме и усъвършенствахме Модела с още десет училища от цялата страна и им помогнахме да станат по-приобщаващи и по-добре организирани в работата си.

Именно със заключителното събитие по Програмата „Едно училище за всички“ ще отбележим не само нейното приключване, но и постигнатите успехи и резултати от партньорските училища и от екипа ни.

Събитието е с вход свободен, но изисква предварителна регистрация тук.

Ще Ви очакваме с нетърпение!

С уважение,
Екип на Сдружение за споделено учене ЕЛА

Email address *
Име и фамилия: *
Your answer
Позиция/длъжност: *
Your answer
Име на училище/организация/институция: *
Your answer
Населено място: *
Your answer
Имате ли хранителни предпочитания? *
Декларирам съгласието си Сдружение за споделено учене ЕЛА да използва и обработва предоставените от мен лични данни в настоящата регистрационна форма с цел получаване по електронен път на потвърждение за участието ми в събитие, както и за получаване на допълнителна информация, свързана с конкретното събитие. Сдружение за споделено учене ЕЛА оперира в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (EC) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните). Няма да предоставяме Ваша лична информация на външни страни без Вашето изрично съгласие. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Centre ForInclusive Education. Report Abuse