Kennisvraag corona response
Dit formulier is voor leden van corona crisisteams of andere teams die binnen hun zorgorganisaties voor mensen met verstandelijke beperkingen de leiding hebben over de response van een zorginstelling voor mensen met verstandelijke beperkingen op de gevolgen van de verspreiding van het coronavirus.

Deze teams zitten soms met kennisvragen die volstrekt nieuw zijn voor hun organisatie door de unieke situatie.

Wetenschappers van de Academische Werkplaatsen kunnen voor deze kennisvragen op zoek naar wetenschappelijke kennis of wetenschappelijke onderbouwde producten in binnen- en buitenland om die voor de zorgorganisaties beschikbaar te maken.

De ingestuurde kennisvragen worden bekeken door de hoogleraren/ coördinatoren van de Academische Werkplaatsen. Vervolgens wordt besloten bij welke Academische Werkplaats(en) de meest expertise zit om de vraag te beantwoorden. De experts gaan, eventueel met hulp van anderen, aan de slag met de vragen of laten weten als het niet mogelijk is om de vraag te beantwoorden.  De resultaten van rapid reviews (systematische review van praktijkvraag, ingeperkt in de tijd), scoping reviews (wat voor literatuur is beschikbaar) of andere vormen van desk research zullen beschikbaar worden gemaakt voor alle zorgaanbieders die dat willen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam zorgorganisatie *
Naam en functie *
Verbonden aan welke Academische Werkplaats?
Kennisvraag met toelichting *
Zijn er vanuit uw organisatie een of meer mensen die mee kunnen werken aan de beantwoording van de kennisvraag?
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy