Aanmelding Creative Stampin' Bonanza
Hallo!

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor onze eerste Creative Stampin' Bonanza. Het thema van deze gezellige en creatieve dag is 'Kerst Extravaganza'.

Op zaterdag, 26 oktober '19 van 10 tot 16 uur ga je creatief aan de slag met gelijkgestemden. Een heerlijke creatieve ontsnapping uit het dagelijks leven!
De dag is gevuld met uitdagende projecten, veel gezelligheid en natuurlijk diverse leuke verrassingen, zoals o.a. een leuke goodie bag!

Onze locatie, ontmoetingscentrum 'De Linde' te Etten-Leur is goed bereikbaar via het openbaar vervoer (ong. 5 minuten lopen vanaf station Etten-Leur). Tevens is er voldoende parkeerruimte beschikbaar.

De kosten voor deze Kerst Extravaganza zijn € 49,50. Dit is inclusief een lunchpakket, koffie/thee bij binnenkomst, een flesje water, een frisje in de middag, projectbeschrijvingen, de benodigde materialen voor de projecten en het gebruik van onze Stampin' Up! materialen. Het enige dat je zelf meebrengt zijn lijmsoorten, schaar, vouwbeen en een snijapparaat met rilfunctie.

Je aanmelding is definitief wanneer de betaling is ontvangen. Je ontvangt de betalingsinformatie in een bevestigingsmail na het invullen van dit formulier.

Je ontvangt ongeveer 2 weken voor aanvang van het evenement een informatie mail met daarin de materialen die je zelf mee moet brengen, aantal benodigde swaps (zijn optioneel, zie hieronder), routebeschrijving, etc.

De inschrijving voor deze geweldige Creative Stampin' Bonanza sluit op 26 september '19. Je kunt tot 26 september kosteloos annuleren (je ontvangt dan het workshopbedrag retour). Bij annuleren na 26 september '19 ontvang je alleen het bedrag terug wanneer jouw plek ingevuld kan worden door iemand anders.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Stuur ons dan een mail onlinestampinpartynl@gmail.com of een PB via Facebook.

Hartelijke groeten,

Sandra en Danielle
Online Stampin' Party NL

P.S. We gebruiken jouw persoonsgegevens alleen maar t.b.v. de organisatie van deze Creative Stampin' Bonanza
Email address *
Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Telefoonnummer (incl. kengetal) *
In het geval we vragen hebben m.b.t. je aanmelding
Your answer
Geef aan of je speciale wensen hebt m.b.t. voeding. Denk aan allergieën, diabetes en/of andere specifieke dieetwensen.
Your answer
Wil je meedoen aan de swap? *
Er is een mogelijkheid om te 'swappen' tijdens de Creative Stampin' Bonanza. Je maakt kleine projectjes, bijv. een kaartje, label, doosje, etc., die je uitwisselt met andere swappers. Het is een leuke manier om kennis te maken met elkaar en om leuke ideeën op te doen. Ter informatie: Wanneer je meedoet, maak je max. 35 swaps. Het precieze aantal wordt doorgegeven 2 weken voor aanvang van het evenement.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service