Jelentkezés a VESZTESÉG- ÉS GYÁSZFELDOLGOZÁST TÁMOGATÓ CSOPORTBA
GYÁSZFELDOLGOZÁS MÓDSZER®: VESZTESÉG ÉS GYÁSZFELDOLGOZÁST TÁMOGATÓ CSOPORT

A gyász természetes reakció bármilyen jelentős érzelmi veszteségünkre. Ez lehet egy szeretett személy halála, párkapcsolat megszakadása, házi kedvencünk elvesztése, de egy költözés vagy az egészségi állapotunkban bekövetkező változás is. A gyász mindig egyéni és egyedi, hiszen az adott kapcsolat is az volt.
A feldolgozatlan gyász oka nagy részben a befejezetlen és már lehetetlen érzelmi kommunikáció. A megoldás a kapcsolatokban felhalmozódott, meg nem valósult kommunikáció beteljesítése.
A 8 hetes program megtanítja azokat a lépéseket, amelyek segítenek túllépni a veszteség okozta fájdalmon. A csoport biztonságos környezetet nyújt ahhoz, hogy a résztvevők megvizsgálják a gyásszal kapcsolatos téves gondolataikat, mit tettek, alkalmaztak a fájdalmaik csökkentésére. Áttekintik az eddigi veszteségeiket és megtapasztalják azokat a lépéseket, amelyekkel a veszteség okozta fájdalmukon túl tudnak lépni.
Ha voltak már veszteségeid, és szeretnél túllépni a fájdalmadon a GYÁSZFELDOLGOZÁS MÓDSZER cselekvési programja révén egy olyan módszert sajátíthatsz el, amely segít ebben és hozzájárul, ahhoz, hogy örömtelibb, teljesebb életet tudj élni.
A csoportban való részvétel feltétele: egy előzetes beszélgetés a csoportvezetővel (Dr. Perger Mónika) és a rendszeres jelenlét vállalása. Az első két alkalommal még nyitott a csoport, lehet csatlakozni hozzá, de a későbbiekben erre már nincs lehetőség.

A csoport kezdési időpontja október eleje, heti rendszerességgel, várhatóan szerdánként 18.00-20.00-ig.
Az első alkalom tervezett időpontja: 2019.10.02.

Jelentkezni a csoportra az űrlap kitöltésével lehet.
Bővebben olvashatsz a módszerről: https://gyaszfeldolgozasmodszer.hu

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
**** Adatvédelmi tájékoztató ****

Az itt megadott információkat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem továbbítjuk. Az adatok egy jelszóval védett számítógépen kerülnek tárolásra a rendezvény befejezéséig. Ezt követően az azonosításra alkalmas információkat töröljük. A számítógéphez a HSZI (R épület II. szint) tréningekkel foglalkozó munkatársai, illetve a csoport vezető(i) férhetnek hozzá.

Az adatgyűjtés célja, hogy gördülékenyebbé tegyük a csoport szervezését: ezekkel biztosítjuk, hogy a kereteknek megfelelő létszámú csoport jelenjen meg, az érdeklődők értesítést kapjanak az esetleges változásokról.
A megadott adatokból belső használatú statisztikákat hozunk létre, melyekben név, illetve bármilyen személyazonosításra alkalmas információ nélkül foglaljuk össze a program látogatottságát.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom, és folytatom a jelentkezés kitöltését. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service