Jornada Materials 4.0 al sector Automoció
Els materials avançats i les seves tecnologies associades juguen un paper clau en la innovació dins del sector de l'automoció.

Per això, des del Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya i el Clúster de Materials Avançats de Catalunya estem impulsant la Jornada Materials 4.0 al sector Automoció el proper dijous 9 de maig a la qual us volem convidar a l'AUTOMOBILE BARCELONA, Sala 3.

L'objectiu principal de la jornada és el de detectar noves aplicacions de materials avançats, productes i tecnologies que impulsin la competitivitat de les diferents empreses involucrades i millori la cadena de valor del sector d'automoció.

Per fer-ho, us portarem sis casos d'èxit reals aplicats a la indústria d'automoció, responent els principals reptes i prioritats, les quals recollirem a partir de la següent enquesta d'inscripció a la jornada.

Omple el següent formulari per inscriure't a la jornada*.

*En compliment del que estableix el nou Reglament (UE) 2016/679 de Protecció de Dades Personals i la Llei de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, les seves dades seran tractades per part del Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya, CIAC, i per Clúster de Materials Avançats de Catalunya. La finalitat del tractament és gestionar la seva relació amb l'entitat, així com realitzar comunicacions que puguin ser del seu interès sobre activitats o altres serveis del Clúster. La legitimació es basa en el consentiment. Les seves dades no seran comunicades a excepció de que hi hagi una obligació legal. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i limitació sobre les seves dades dirigint-se a comunicacio@ciac.cat. Pot trobar informació addicional sobre el tractament a la Política de Privacitat que consta a la nostra pàgina web.

Nom i cognoms *
Your answer
Empresa *
Your answer
Email *
Your answer
Materials I+D *
Escull aquells materials en els que la teva empresa dedica més esforços I+D.
Required
Caracterització dels materials *
Escull les tres característiques que la teva empresa considera més importants en un material.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya. Report Abuse - Terms of Service