Fes-te SÒCI/A de la Xarxa de Suport de l’Escola de Pastors de Catalunya!
Sabem que t’estimes aquest projecte, que te’n sens part, i ara és l’hora de que passem a l’acció.

Els socis sou una part molt important de l’Escola de Pastors. Fer-se soci suposa pagar una quota anual de 20 euros (mínim), tot i que si vols, també pots aportar una quantitat més elevada! Malgrat aquesta quantitat pugui semblar molt petita i per la majoria de gent força assequible, per nosaltres és molt important disposar d’aquestes aportacions econòmiques permanents.

Una altra opció es ajudar-nos econòmicament fent una donació (una sola vegada) i amb una altra quantitat. Qualsevol quantitat, per modesta que sigui, ens ajuden a construir una base econòmica sòlida i perenne imprescindible pel bon funcionament de l’escola.
Dades personals
Nom *
Cognoms *
Carrer, número i porta *
Codi Postal *
Població *
Província
e-mail *
Telèfon *
DNI *
Data de naixement
MM
/
DD
/
YYYY
Vull fer-me sòci/a
Pagant una quota anual de:
Clear selection
Si has triat l'opció "Una altra quantitat", indica'ns quin import vols que s'apliqui anualment a la teva quota
Fent una donació de:
Indica'ns l'import que vols donar (una sola vegada) a l'Associació
Dades bancàries
Indica'ns el teu número de compte (IBAN) *
La 1a. quota es cobrarà un cop rebut el formulari. A partir del segon any, les quotes de sòcies es cobraran durant el mes de gener. De totes maneres, tres setmanes abans de la data de cobrament us enviarem un correu informant-vos de la data exacte del cobrament.
Explica'ns més coses!
A què et dediques?
Per què estàs interessat/da en formar part de la Xarxa de Suport de l'Escola de Pastors de Catalunya?
Política de privadesa i protecció de dades
L’ASSOCIACIÓ RURBANS garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitades pels seus socis, alumnes i col·laboradors, i així, de conformitat amb l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i en el Real Decret 1720/20017, de 21 de desembre, pel que s’aprova el Reglament de Desenvolupament de la LOPD i en el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) (UE) 2016/679.

En compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades, s'informa als usuaris que l’ASSOCIACIÓ RURBANS ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives conforme al que disposa l'esmentada normativa. Les dades personals que es recullen en els formularis únicament són tractats per part del personal de l’ASSOCIACIÓ RURBANS, i no seran cedides a tercers ni utilitzades per a altres finalitats que no siguin derivades de la vostra pertinència a l’esmentada associació.

El propietari de les dades pot posar-se en contacte amb l’ASSOCIACIÓ RURBANS per realitzar en qualsevol moment l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, informació de valoracions i oposició, en els termes establerts en la legislació vigent. A tal efecte, cal contactar via carta, via telèfon o via mail amb l’ASSOCIACIÓ RURBANS, Ctra. C13 Km 131, 25594 Rialp, Pallars Sobirà – 973 620 977 – info@rurbans.org

L’ASSOCIACIÓ RURBANS farà servir les vostres dades únicament per enviar informació de formacions, projectes i activitats relacionades amb l'entitat. En cap cas seran utilitzades per finalitats comercials ni seran cedides a tercers.
Moltes gràcies pel vostre suport! Tots som l'Escola de Pastors!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy