Aandrijvingscheck Space Scooter
Via onderstaande formulier kunt u een controle doen van de aandrijving van uw Space Scooter. De informatie die u hier invult wordt verzonden naar Space Scooter Benelux BV.

Wij vragen hiervoor concrete en volledige informatie. Zonder goede informatie kunnen wij u niet goed helpen. Dus neemt u A.U.B. de tijd om alle info correct door te geven. Over het algemeen neemt het invullen van dit formulier en het uitvoeren van de gevraagde testjes niet meer dan 10 minuten in beslag.

Wanneer u het formulier heeft verzonden krijgt u een melding op het scherm, waarin de verzending van het formulier bevestigt word. U kunt er vanuit gaan dat wij op werkdagen binnen 48 uur reageren. Mocht dit onverhoopt langer duren dan kunt u ons even contacteren via de contactgegevens zoals ze staan op www.spacescooter.eu.
Email address *
Algemene info
We beginnen met wat algemene informatie over uzelf zodat wij contact met u kunnen opnemen en eventueel benodigde onderdelen kunnen toesturen. Deze velden zijn optioneel.
Naam
Your answer
Adres + huisnummer
Your answer
Postcode
Your answer
Woonplaats
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
De Space Scooter
Graag willen wij weten om welk model Space Scooter het gaat en hoe oud hij is.
Over welk model Space Scooter gaat uw vraag *
Kleur van de Space Scooter *
Your answer
Serienummer van de Space Scooter (staat aan de onderkant van het deck) *
Your answer
Aankoopdatum (indien bekend)
MM
/
DD
/
YYYY
De Aandrijvingstest
Het is nu de bedoeling dat u enkele eenvoudige testjes doet en vragen over de Space Scooter invult. Het is belangrijk dat de Space Scooter in de "Space Scooter" stand staat. Dus met het deck schuin omhoog.
Denkt u aub. goed om uw kleding en handen; er worden smeermiddelen gebruikt in de aandrijving van de Space Scooter. Dat wilt u niet op uw kleding krijgen!
Vraag 1: Zit de remplaat tegen het achterwiel gedrukt zonder dat de rem ingeknepen is? *
Vraag 2: Ligt de ketting van de Space Scooter goed op de 3 tandwielen? *
Vraag 3: De ketting ligt nu goed op de tandwielen. Beweeg nu het deck op en neer. Draait dan het achterwiel naar voren, zoals je zou verwachten? *
Vraag 4: Kan de Space Scooter achteruit rijden? *
Voor de volgende test moet u de ketting heel even van de tandwielen halen. Het makkelijkste is om bij het voorste tandwiel aan de rechterkant te beginnen. Wanneer de ketting volledig slap hangt en ook naast de achterste tandwielen ligt doet u het volgende:

- Houd het achterwiel vast; deze mag niet draaien.
- Probeer de achterste tandwielen heen en weer te draaien. De tandwielen horen één richting vrij te kunnen draaien (zonder dat het achterwiel mee draait) en de andere richting vast te slaan waardoor de tandwielen het wiel mee probeert aan te drijven.
- Kan één of beide van deze tandwielen geen enkele kant op bewegen dan is/zijn deze vastgelopen.
Het linker achtertandwiel *
Het rechter achtertandwiel *
Eventuele opmerkingen/vragen kunt u hier kwijt
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy