Ilmoittautuminen Hankeklubi-tapaamiseen, to 21.4.2022 klo 17.00-19.00
Tervetuloa mukaan Hankeklubi-tapaamiseen! Hankeklubi on tarkoitettu kaikille maaseuturahaston yleishyödyllisten hankkeiden toteuttajille ympäri Lapin. Mukaan ovat tervetulleita niin Leader- kuin ELY-rahoitteisten hankkeiden toteuttajat. Tapaaminen pidetään Teams-alustalla.

Tapaamisen teema on rakentaminen, jota tehdään niin Leader- kuin ELY-rahoitteisissa hankkeissa. Vuosina 2014-2020 Lapissa on maaseuturahaston avulla kunnostettu tai rakennettu yhteensä 274 erilaista kohdetta kuntoportaista kylätaloihin ja laavuista leikkipaikkoihin. Tapaamisessa asiantuntijanamme toimii Lapin ELY-keskuksen rakennusasiantuntija Pekka Niemelä. Pekka esittelee meille erilaisia rakentamishankkeisiin liittyviä asioita ja vastaa esityksensä jälkeen osallistujien kysymyksiin.

Voit jättää kysymyksesi myös ennakkoon tällä lomakkeella ilmoittautumisen yhteydessä. Kysymykset käsitellään tilaisuudessa anonyymisti.

Keräämme osallistujien tiedot Flinga-alustalle. Johanna Asiala esittelee taulun tapaamisen alussa. Voit käydä jättämässä omat tietosi tänne: https://flinga.fi/s/FNK6QCG.

Tule mukaan jakamaan kokemuksiasi rakentamishankkeisiin liittyen ja kysymään neuvoja muilta hanketoteuttajilta sekä asiantuntijoilta! Tapaamisen lopussa voi ehdottaa tulevien tapaamisten teemoja.

Lisätietoa Hankeklubista ja Teams-alustasta: Johanna Asiala, johanna.asiala@outokaira.fi, 040 1960 607.

Bannerin kuva Eeron polun portaiden kunnostamisesta, kuvaaja Juho Niemelä.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Etu- ja sukunimi *
Organisaatio/yhdistys/kylä, jota edustat *
Sähköpostiosoite, johon osallistumislinkki lähetetään: *
Hanke, jota edustajat
Minut saa lisätä Lapin keinon sähköpostilistalle: *
Lapin keinon sähköpostilistalla saat ajankohtaista tietoa hankkeen toteuttamiseen liittyvistä asioista kuten erilaisista koulutuksista, infotilaisuuksista, hanketuista ja niin edelleen. Voit aina halutessasi poistua postituslistalta. Tietosuojaselosteen saa Leader Outokaira tuottamhan ry:ltä. Lisätietoja: johanna.asiala@outokaira.fi.
Required
Etukäteiskysymyksiä muille hanketoteuttajille tai aiheita, joita haluaisit käsiteltävän tilaisuuden aikana?
Tule mukaan verkostoitumaan ja oppimaan uutta!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy