Formë Aplikimi për vullnetarë
Nëse doni të jeni pjesë e punës së AEM, ju lutemi të plotësoni formën e aplikimit me të dhënat e kërkuara dhe ne do t'ju kontaktojmë pas proçesit të vlerësimit të aplikimeve. Faleminderit që keni konsideruar!
Informacion Personal
Ju lutemi të jepni informacion aktual!
Mbiemri *
Your answer
Emri *
Your answer
Grupmosha
Përfaqësuesi i Kishës/Organizatës
Your answer
Ju lutemi zgjidhni fushën ku doni të shërbeni si vullnetar: *
Required
Gjinia *
Adresa *
Your answer
Kisha/Organizata *
Your answer
Përgjigjuni pyetjeve më poshtë
Na tregoni për edukimin, punët ose eksperiencat e fituara si vullnetar që lidhen me rolin për të cilin po aplikoni.
Your answer
Çfarë mendoni se do të përfitoni nga periudha e angazhimit vullnetar me AEM?
Your answer
Ku mund të jeni i gatshëm të jepni kohën tuaj si vullnetarë? (Ju lutemi, specifikoni ditët, orët dhe kohëzgjatjen e përkushtimit që do të donit të bënit)
Your answer
Çfarë hobi, aftësish, interesa të veçanta ose cilësi keni që lidhen me pozicionin që aplikoni?
Your answer
Ju lutemi, na tregoni pse doni të shërbeni me organizatën tone? *
Your answer
Nëse keni kontribuar vullnetarisht në të kaluarën, na tregoni detaje, ku dhe për sa kohë ka zgjatur angazhimi juaj dhe përshkruani rolin tuaj si vullnetar.
Your answer
Referencat:
Ju lutemi, jepni emrat për dy referues
Referenca 1
Personi referues nuk duhet të jetë pjesë e famijes suaj
Email
Your answer
Emri
Your answer
Telefon
Your answer
Adresa
Your answer
Referenca 2
Personi referues nuk duhet të jetë pjesë e famijes suaj
Telefon
Your answer
Adresa
Your answer
Komente të tjera shtesë:
Your answer
Keni ndonjë kërkesë të veçantë për të ndarë me ne?
Your answer
Emri
Your answer
Email
Your answer
Dërgojeni formën tek:
AEM-Misioni Ungjillor
KP. 119 Box. #70, AEP, Tiranë
Email. office@aemission.al
Web. www.aemission.al
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service