Start! -juoksun aloittajien juoksuryhmä, tammikuu 2020 (Vauhtisammakko)Turku
Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Vauhtisammakon juoksukoulun Turussa 8.1.20 alkavaan Start!-juoksukouluryhmään. Start! -juoksukouluryhmä on tarkoitettu liikunnan aloittajille, jotka haluavat aloittaa liikuntaharrastusta juoksemalla sekä lihaskuntoharjoittelulla. Kurssilla opit juoksutekniikan perusteet ja tutustut juoksun maailmaan sekä parannat peruskuntoasi.

Paikkoja kurssille on vain rajoitetusti. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu täyttämällä tämä lomake. Jos sinulla on kysyttävää, laita viestiä anni@vauhtisammakko.com.

Harjoitukset lähtevät Vauhtisammakolta (Sirkkalankatu 13, Turku). Harjoitukset järjestetään ulkona.

KURSSI
- kurssi 8.1.-23.1.20
- harjoitukset:
ke 8.1.20 klo 17-18
to 9.1.20 klo 17-18
ti 14.1.20 klo 17-18
to 16.1.20 klo 17-18
ti 21.1.20 klo 17-18
to 23.1.20 klo 17-18
Harjoituksen kesto on noin 1h.

Hinta 79 euroa.
HINTAPORRAS: Ilmoittautumalla ja tekemällä maksusuorituksen viimeistään 20.10.19, saat kurssin hintaan 65e.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä näillä maksutiedoilla:

JUOKSUKOULUN MAKSUOHJE
1.Maksa osallistumismaksu 65e / 79 e tilille Nordea IBAN FI49 1652 3000 0167 28. Viite: 415129. Saaja Tmi Mikko Liukka. Muista käyttää viitettä!

Voit maksaa myös liikuntaseteleillä, kulttuuriseteleillä, TYKY-kuntoseteleillä, tai Virike-seteleillä, SmartumPayllä, Body&Mind-kortilla, EAZYBREAKILLA sekä Sporttipassilla (Sporttipassilla maksamisen ohje alla). Kirjoita seteleihin nimesi ja tuo ne avaustreeniin.

2.Tuo maksusta kuitti avaustreeniin tai lähetä se sähköpostilla laskutus@vauhtisammakko.com.
_________________________________________________________________
EPASSILLA / SPORTTIPASSILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa Vauhtisammakon liikuntapalveluiden laskut myös SporttiPassin verkkomaksulla.
*Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi
*Valitse SporttiPassin verkkomaksu
*Valitse riippuvalikosta Vauhtisammakko (Tmi Mikko Liukka) *Kirjoita summa euroissa *Kirjoita palvelunkuvaukseen Viite: 415129, Start! 1/20

EAZYBREAKILLA MAKSAMINEN
Voit maksaa myös Eazybreakilla.

TYKY-ONLINELLA MAKSAMINEN
Voit maksaa myös Tyky-onlinen maksuvälineellä. Toimita tällöin tykyonlinen numerosi anni@vauhtisammako.com ja teemme veloituksen manuaalisesti.
________________________________________________________________

Mikäli maksat kurssin osaksi liikuntaseteleillä tai vastaavalla maksuvälineellä ja osaksi rahalla, maksa tilille yllä olevan ohjeen mukaan se määrä, joka jää liikuntaseteleiden jälkeen avoimeksi. Tuo liikuntasetelit valmiiksii allekirjoitettuna avausluennolle.

Mikäli haluat maksuaikaa tai haluat maksaa laskulla (laskutuslisä 2,50e/lasku), kysy anni@vauhtisammakko.com.

Tämän ilmoittautumisen lisäksi ei tarvitse ilmoittautua sähköpostilla. Mikäli sinulla on kysyttävää ryhmistä, lisätietoja saa anni@vauhtisammakko.com tai mikko@vauhtisammakko.com.

Noin viikkoa ennen kurssin alkamista saat sähköpostilla viestin, jossa on tarkempia ohjeita kurssista.

Facebookissa toimii Turun juoksukoulun osalta ryhmä Vauhtisammakon juoksukoulu. Sinne kannattaa käydä liittymässä. Lisäksi Vauhtisammakoa voit seurata Instagramissa @vauhtisammakko sekä @anniliukka ja @juoksunaattori. Lisäksi facebookissa toimii sivu Vauhtisammakko, josta kannattaa käydä tykkäämässä.

Kurssin aikana ei ole mahdollista korvata väliin jääviä harjoituksia toiseen ryhmään. Poissaolokertojen harjoituksia ei toimiteta erikseen sähköpostilla. Poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa etukäteen.

Kurssille mahtuu mukaan niin kauan kuin tämän linkin kautta voi ilmoittautua ryhmiin.

Osallistumisen alaikäraja on 15 vuotta.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Jokainen harjoittelee omalla vastuullaan. Järjestäjällä on oikeus aikataulun ja sisällön muutoksiin.


Tervetuloa mukaan!

Vauhtisammakot
Email address *
Nimi: *
Your answer
Syntymäaika: *
Your answer
Postitusosoite: *
Your answer
Alekoodi:
Your answer
Maksan juoksukoulun liikuntaseteleillä, TYKY-seteleillä, Mind&Body-kortilla, Sporttipassilla tai vastaavalla maksuvälineellä: *
Mikäli sinulla on liikuntaseteleitä tms. vain osaan maksusta. Tuo setelit avausluennolle ja maksa loppu osuus yllä olevalla maksuohjeella tilisiirtona.
Juoksukoulun maksupäivä: *
Juoksukoulu maksetaan ilmoittautumisen (tämän lomakkeen täyttämisen) yhteydessä yllä olevalla maksuohjeella. Täytä alla olevaan kenttään päivämäärä, jona olet suorittanut maksun tilisiirtona (eli ilmoittautumispäivä tai sitä aiempi päivä; koska juoksukoulu maksetaan samalla kun ilmoittaudutaan, ei tähän kenttään voi syöttää tulevaisuudessa olevaa päivämäärää). Mikäli maksat liikuntaseteleillä, syötä kenttään avaustreenin päivämäärä 8.1.20. Mikäli haluat maksuaikaa taikka haluat maksaa juoksukoulun erissä, ota yhteyttä anni@vauhtisammakko.com.
Your answer
Maksetun osallistumismaksun määrä (liikuntasetelit ja tilisiirto) *
Your answer
Juoksukoulun ilmoittautuminen on sitova: *
Juoksukouluun ilmoittautuminen on sitova. 5.1.20 jälkeen tehdyissä peruutuksissa maksetusta kurssimaksusta pidetään 50%:a. Lääkärintodistuksella osallistumisen voi siirtää kokonaisuudessaan seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee mukaan terveenä. Mikäli kurssi jää kesken, pystyy käyttämättä jääneen osan kurssista siirtämään lääkärintodistuksella seuraavaan kauteen/kauteen jolloin pääsee terveenä mukaan. Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Harjoittelen omalla vastuullani. Minusta saa ottaa ryhmässä kuvia treeneistä ja julkaista niitä Vauhtisammakon kanavissa. Hyväksyn täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, että lomakkeeseen syöttämäni tietoni kerätään ja minulle saa Vauhtisammakon toimesta toimittaa antamiini yhteystietoihin viestejä.
Lisätietoja:
Kirjoita tähän lisätietoja, jos haluat:
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy