Életminőség, Székelyföld
Mennyire elégedett az erdélyi magyarság az életével? Hogyan függ ez össze az életkörülményeivel? Az alábbi kérdőív őszinte kitöltésével hozzájárulsz, hogy megbízható választ kapjunk ezekre a kérdésekre. A felmérés keretében a Sapientia-Erdélyi Magyar Tudományegyetem Well-being kutatócsoportja összehasonlító vizsgálatokat végez a magyarországi és nemzetközi eredményekkel.
A vizsgálatban való részvétel önkéntes és teljesen névtelen. A résztvevőket semmilyen módon nem áll módunkban és szándékunkban azonosítani. A válaszokat táblázatban összegezzük, majd statisztikai elemzéseket végzünk.

Kérünk, minden kérdést gondolj át, válaszaid legyenek jelemzők rád. Nincsenek helyes, vagy helytelen válaszok. A kérdések megválaszolása körülbelül 12 percet vesz igénybe.

A kérdőívet kitöltők között kisorsolunk egy kétszemélyes wellness hétvégét. Aki szeretne részt venni a nyereményjátékban, a kérdőív végén adja meg az e-mail címét; ezt csak a sorsolásra használjuk fel (2019. március 1-jén), ezt követően töröljük.
A vizsgálatban önkéntesként veszek részt, az ismertetőt tudomásul vettem. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.