Interessats en Punt, demanda de pressupost

Com funciona els nostres punts d’atenció

 1. Mirar les opcions que oferim i emplenar aquest formulari
 2. Us enviem el pressupost en 24 hores
 3. Un cop acceptat el pressupost us enviem el link de muntatge que inclou la informació necessària per muntar-lo i també ens ofereix informació per coordinar-nos
 4. El mateix dia del punt d’atenció activem el grup de whatsapp per poder compartir informació de coordinació entre tots els agents implicats (Lilith, regidoria, comissió festa, sanitat, seguretat, brigada… els que es consideri i ens hagueu informat en el formulari)
 5. Un cop realitzat us enviem el Informe de la nit i la factura per el mitjà que ens hagueu informat en el formulari.

Us facilitem tota la informació a continuació: ( a la web podeu veure les imatges de disseny https://projectelilith.cat/punt-datencio/


Atenció als Punts Lila

Oferim atenció especialitzada a través del Punt Lila, amb dinàmiques educatives i participatives, per lluitar contra les agressions masclistes que sovint es donen en el context d’oci nocturn, que és un espai on interactuen moltes persones joves i es donen situacions de sexisme que es tenen totalment normalitzades.

Creiem que no sols hem d’actuar en la nit i amb joves sinó que hi ha un treball a realitzar des de la infància oferint punts liles infantils. Però també que hi ha una part de la població adulta i vellesa que també hauria de tenir els seus propis punts liles madurs.

Hi ha un preu/dia muntatge que son 90 euros que inclou

 • Material de les dinàmiques
 •  10 cartells punt lila Dina2
 •  500 enganxines 
 • 100 globos liles biodegradables   
 • 150 targeta què fer i contactes generals 
 • Tatoos de tinta per els participants
 • Creació i coordinació del grup de whatsapp amb tots els agents implicats
 • Carpeta amb les fotografies realitzades
 • Informe de la nit

NO inclou material reclam tipus xapes, polseres, preservatius... que aconsellem que tot punt d’atenció tingui. (us en podem oferir com a extra)

 El punt lila ha de constar mínim 2 tècniques. Mínim 3 hores de duració, s'aconcella començar 30 minuts abans de iniciar l'acte i plegar 30 minuts després per tal de facilitar la participació.  

Afegir als 90 euros /dia fixes el variable de 40 euro/hora/tècnica (cada punt lila mínim 2, una psicòloga i una del àmbit social/educatiu)  i 30 euros/desplaçament/tècnica (Selva i Gironès, altres comarques consultar) 

Atenció als Punts Mixt    

Al llarg dels anys els punts d’atenció a les festes han anat migrant de contingut, creiem que tots els aspectes que han format part haurien de seguir estant presents enlloc de suprimir uns per altres, per aquest motiu us fem la proposta multi assistencial on hi treballem els 4 eixos del nostre projecte: violència masclista, diversitat, sexoafectivitat i substàncies.

Hi ha un preu/dia muntatge que son 90 euros que inclou

 • Material de les dinàmiques
 •  10 cartells punt mixt DINA2
 •  500 enganxines 
 • 100 globos biodegradables multicolor   
 • 150 targeta què fer i contactes generals
 • Tatoos de tinta per els participants
 • Creació i coordinació del grup de whatsapp amb tots els agents implicats
 • Carpeta amb les fotografies realitzades
 • Informe de la nit

 NO inclou material reclam tipus xapes, polseres, preservatius... que aconsellem que tot punt d’atenció tingui. (us en podem oferir com a extra)

  El punt mixt ha de constar mínim 2 tècniques. Mínim 3 hores de duració, s'aconcella començar 30 minuts abans de iniciar l'acte i plegar 30 minuts després per tal de facilitar la participació.  

Afegir al import fix de 90/dia el variable 40 euro/hora/tècnica (cada punt  mínim 2, una psicòloga i una del àmbit social/educatiu) i 30 euros/desplaçament/tècnica (Selva i Gironès, altres comarques consultar)


OPCIONAL:  a la web podeu veure les imatges al respecte https://projectelilith.cat/punt-datencio/ 


1.Formació adreçada a entitats del poble per tal de que puguin exercir de voluntaris, col·laboradors 

Anirem a :

 • Identificar els diferents tipus de violència masclista existents i desmuntar els mites existents

 • Conèixer les dinàmiques que es portaran a terme en tots els Punts Liles gestionats per l’entitat

 • Explicar quins són els protocols que cal seguir en cas d’agressions masclistes, especialment en cas de menors d’edat

 • Conèixer el circuit de derivacions que cal fer en cas de que hi hagi una agressió masclista; SIAD, SIE, MMEE…

 • Preguntes de les assistents

Cost 200 euros +30 de desplaçament

Opció de formar en la dinàmica pita el masclisme (en cas de que s’agafi aquesta opció 2) i el equipament d'àrbitre opcional per els voluntaris o entitats que així estableixi l’organitzador.


2. Dinàmica grupal pita el masclisme : La dinàmica pita el masclisme és una dinàmica grupal per involucrar tothom de la festa, en ella intentem implicar en especial els nois per tal de que assenyalin en els seus congèneres les actituds masclistes que tenen interioritzades.

En el punt es reparteixen targetes que identifiquen la falta comesa per masclisme en les dones o comunitat lgtbiq+ més habituals en un context lúdic. També es reparteixen xiulets per tal de pitar la falta en el punt d'atenció per a tothom que en vulgui.

En la festa es pengen cartells explicant la dinàmica  i es facilita una gravació per a megafonia o text per a llegir entre concerts.

En cas de que s’hagi optat per fer al formació per a entitats es pot acompanyar amb un equipament d'àrbitre  (peto + xiulet i pack de targetes)

El cost de  del pack de 500 xiulets + 1500 targetes + Gravació o text per poder retransmetre per megafonia+ cartells explicatius  És de 260 euros cada pack (es poden encarregar els que es necessitin)

El kit àrbitre  (en cas de que s’hagi realitzat la formació) de 1 peto lila  + 1 xiulet + 20 targetes és de 5 euros cada pack (es poden encarregar els que es necessitin i es reparteixen el dia de la formació)


3. Kit Sexe Segur  Pack de salut sexual, amb informació per part de les tècniques

 500 penis (300 gustos + 150 làtex neutres, +50 no làtex)

100 vulva interns

100 bandes de làtex per a sexe oral

500 lubricants de glicerina

700 euros

4.Mini kit sexe segur Pack de salut sexual, amb informació per part de les tècniques

250 penis (150 gustos + 75 làtex neutres, +25 no làtex)

50 vaginal 

50 bandes de làtex per a sexe oral

250 lubricants de glicerina

400 euros.

5.. Kit moda 250 xapes i 250 pulseres de tela amb tancament 400 euros.

6. Mini kit Moda 100 xapes i 100 pulseres 200 euros


Al emplenar el formulari indiqueu el que estàveu interessats i així us podem facilitar un pressupost. 

Per la carpa i el material (tríptics informatius) us haureu de posar en contacte amb el vostre SIAD, ICD ( https://dones.gencat.cat/ca/ambits/campanyes/sol_licitud_material/index.html ) o joventut corresponent, en cas de que no en tingueu de pròpia. 

Tot el material que sobri del punt lila serà per la població que hagi contractat per tal de que pugui distribuir-ho per les entitats, punt jove...

En cas de dubte podeu consultar al nostra web www.projectelilith.cat , mail  lilithcomunicacio@gmail.com o contactar-nos al 678424548 (Whatsapp) 


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Persona de contacte amb mail i telèfon, per poder enviar el pressupost.
Població, dia i hores que interessen
Quin tipus us interessava?
Clear selection
Opcional 
Anotacions;   feu -nos saber en cas  de necessitar més de 2 tècniques per una festa d'alta complexitat o gran volum d'assistents.
També especificacions sobre els kits i dubtes que tingueu i així us contactem abans d'enviar el pressupost per aclarar-ho :) 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy