Aluevastaavahaku 2019
SFL:n aluevastaavien tehtävänä on tukea seura- ja kilpailutoimintaa sekä edistää seurojen välistä yhteistyötä. Seurat ja kilpailunjärjestäjät voivat olla suoraan yhteydessä omaan aluevastaavaansa, joka toimii yhteistyössä liiton toiminnanjohtajan kanssa. Syksyn täydennyshaku aluevastaavaksi on käynnissä 13.-29.9.2019.

Aluevastaavan tehtävät:

- Yhteydenpito alueen seuroihin (linkki liiton ja seurojen välillä)
- Alueellisen kilpailutoiminnan kehittäminen (AM-tourit, muut)
- Alueellisen kilpailukalenterin kehittäminen
- Seuratoiminnan tukeminen (yhdistystoiminnan periaatteet)
- Yhteistyön luominen seurojen välille

Tehtävässä edellytetään ennen kaikkea keskustelutaitoa, vankkaa sääntötuntemusta sekä kokemusta seura- ja kilpailutoiminnan järjestämisestä. Osaamista päivitetään tarpeen mukaan yhteistyössä SFL:n edustajien kanssa.

Toimenkuvaansa liittyen SFL:n aluevastaavilla on erityisoikeus ilmoittautua vastuualueellaan järjestettävään SFL:n alaiseen kilpailuun poikkeusmenettelyllä.

Ilmoittautumisoikeus on henkilökohtainen ja se on tehtävä kilpailun TD:lle 1-7 vrk ennen varsinaisen ilmoittautumisen avautumista. Aluevastaavan tulee täyttää muut ilmoittautumiselle asetetut edellytykset, kuten luokka- ja mahdolliset tasovaatimukset sekä osallistumismaksun suorittaminen.

Lisätietoja:

Anniina Ihamäki
Toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja@frisbeegolfliitto.fi
Nimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Seura *
Your answer
Kerro lyhyesti taustastasi tehtävään. Millainen tausta sinulla on yhdistystoiminnasta ja SFL:n kilpailunhallintajärjestelmistä?
Your answer
Muu vapaa perustelu, miksi haluat aluevastaavan tehtävään
Your answer
Mikä on toiveesi toimialueesi rajojen suhteen? Voit esitellä aluetoiveesi esimerkiksi nimeämällä kunnat, joita pitkin toivoisit alueesi rajaviivojen kulkevan. *
Your answer
Mikäli minut valitaan aluevastaavan tehtävään, sitoudun tehtävässäni asialliseen ja yhdenvertaiseen toimintaan ja käyttäytymiseen. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Suomen frisbeegolfliitto ry. Report Abuse - Terms of Service