Innmeldingsskjema til Styret
Har du noen tilbakemeldinger, en varslingssak eller et avvik du har lyst å informere Styret om? Da kan du benytte dette skjemaet eller sende en e-post til styret@hc.ntnu.no. Ønsker du å forbli anonym, bes du krysse av for dette i skjemaet og ikke oppgi noen personlige opplysninger i skjemaet.

Vi i Styret ønsker å være åpne for tilbakemeldinger, og ønsker å være tilgjengelige for medlemsmassen dersom det er noen som har opplevd noe ubehagelig eller om man ikke har det bra. Styret er tilgjengelige for en prat om mer personlige ting 1-til-1 om man skulle trenge noen å snakke med. Vi kan ikke tilby psykologisk hjelp, men dersom du har behov for å få luftet hodet og ønsker en god samtalepartner som har taushetsplikt, er vi der for deg. Ikke nøl med å ta kontakt!

Vi har delt inn sakene i tre ulike kategorier: tilbakemelding, varslingssak og avvik. Tilbakemeldinger omhandler konstruktiv kritikk eller ros til Styret eller andre deler av Høiskolens Chemikerforening. En varslingssak omhandler saker hvor du eller noen andre har opplevd noe ubehagelig, ikke har det bra og/eller trenger hjelp. Avvik omhandler at man har observert noe på et arrangement, på Kontoret eller i en annen HC-sammenheng, som strider mot lover og regler.

Dersom det er noe du ikke er komfortabel med å si ifra til Styret om, men du trenger hjelp kan man melde inn trakasseringssaker til NTNU her: https://innsida.ntnu.no/wiki/-/wiki/Norsk/Seksuell+trakassering. Om du vil snakke med noen andre enn Styret om dine problemer, er også Hjelpetelefonen for Psykisk Helse åpen døgnet rundt på 116 123.

Vi ønsker å presisere at det bedre å si ifra en gang for mye enn en gang for lite. Ved å få vite om utfordringer tidlig, er det mye lettere å gjøre noe med utfallet. Om en uønsket hendelse allerede har skjedd, trenger linjeforeningen å få vite om det slik at riktige tiltak kan settes inn, og at vi kan unngå at det gjentar seg.

Enhver henvendelse som meldes inn i dette skjemaet vil bli tatt på alvor. Svaret ditt vil være synlig for Styret, som har taushetsplikt overfor personalsaker som meldes inn til oss. Vi deler dermed ikke personlig informasjon videre, med mindre det er fare for liv og helse.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Høiskolens Chemikerforening. Report Abuse