Kutatási kérdőív

Tisztelt Válaszadó!

A Szent István Egyetem, Gazdaság és Társadalomtudomány Kar, Társadalomtudományi és Tanárképző Intézet munkatársaiként értékesítők viselkedésében megnyilvánuló kompetenciákat vizsgáljuk próbavásárlással. A próbavásárlás hagyományosan "igen", "nem", "volt", "nem volt" dichotómiákkal mér. Vizsgálatunk újszerűségét adja, hogy mérhető fokozatokat emelünk be az értékelésbe. Ehhez kérjük a segítségüket.

Az alábbiakban megfigyelhető viselkedés mintákat írunk le és azt kérjük Öntől, hogy mindegyiket értékelje, annak megfelelően, hogy melyik mennyire durván fejezi ki az adott kompetencia hiányát, vagy éppen ellenkezőleg, azt, hogy az illető teljes mértékben rendelkezik a szóban forgó kompetenciával.

Előfordulhat, hogy a felsorolt magatartások nem teljes mértékben fedik le az adott kompetenciát jellemző magatartás mintázatokat. Ennek ellenére kérjük értékeljen minden magatartást egy 1-től 10-ig terjedő skálán, annak megfelelően, hogy azok Ön szerint milyen mértékben utalnak a szóban forgó kompetencia meglétére.

    A kérdőív megkezdéséhez kérjük kattintson a folytatás gombra!