2019 Kilenc Kevély Kör Karácsony Környékén
2019-ben január 12-én reggel 7.00-től este 19.00-ig tégy meg minél több Kevély Kört, vagy csak annyit, amennyi jól esik :-).

Kérünk, ha valamilyen csapatban is indulsz, a kategória nevét (iskolai osztály neve, család neve, stb. ) a többi azonos csoportba tartozóval egyformán töltsd ki, de arra is ügyelve, hogy egyértelmű is legyen, pl. a család nevénél javasolt a két szülő vezetéknevét kötőjellel megadni, ha az is gyakori, akkor még valami egyedit hozzá kell tenni.
Email address *
Név
Telefonszám
Ebben tudok segíteni
Egyéb segítség
Név *
Születési hely (település) *
Születési idő *
MM
/
DD
/
YYYY
Telefonszám
Kategória szerinti nevezés
Az értékelésben lesz egyénin túl, települések, családok, iskolák, baráti társaságok versenye, ahol a szumma megtett körszámot és a csapattagok átlagos körszámát is kiértékeljük.
Minden kategóriában indulhatsz egy csoportban: település, család, iskolai osztály (ha iskolás vagy, vagy osztályfőnök vagy), baráti társaság. Kérünk, hogy a kategória nevét (iskolai osztály neve, család neve, stb. ) a többi azonos csoportba tartozóval egyformán töltsd ki, de arra is ügyelve, hogy egyértelmű is legyen, pl. a család nevénél javasolt a két szülő vezetéknevét kötőjellel megadni, ha az is gyakori, akkor még valami egyedit hozzá kell tenni.
Település (melynek köreit gyarapítod)
Iskolai osztály (pl. PBJ 5a)
Család egyedi neve (gyakori vezetéknevűeknél még kell valami egyedi)
Csapat (pl. baráti társaság, egyesület)
Adatkezelés
A rendezvényre történt nevezéssel egyidejűleg az adatkezelési szabályzatot is elfogadom. A regisztráció során megadott adatok rögzítése a hozzájárulásommal történik. Kijelentem továbbá, hogy a túrán a saját felelősségemre veszek részt. Adatkezelési szabályzatot itt tudod elolvasni: http://matra115.hu/?page_id=1411
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy