VIP Utazói Klub - csatlakozz Te is ingyenesen klubunkhoz!
Biztosan Te is szembesültél már azzal a problémával, hogy a Facebookon, vagy valamely "független" (tehát nem utazási iroda) honlapján az ajánlat egészen más árat tartalmaz, akár a repülőjegy, akár a szállás tekintetében, mint amit a komplett eredeti ajánlat tartalmazott.
Ez sajnos azért van, mert -a szerkesztők legnagyobb gondossága ellenére - amikor egy-egy ajánlatot hirtelen nagyon sokan néznek meg, a szállásfoglaló rendszerek, vagy éppen a fapados repjegy társaságok automatikusan módosítják az áraikat a hirtelen megnövekedett kereslethez igazítva (vagyis az esetek nagy többségében jelentősen drágítva) áraikat.
Ezt sajnos szinte lehetetlen kivédeni, illetve...
Közel 20, utazási ajánlatokkal foglalkozó FB oldal szerkesztői a Kofferkuli -független utazási tanácsadó -"csapatával" összefogva egy "zárt" VIP Utazói Klubot hoz létre.

Mi a VIP Utazói Klubnak a lényege?

A VIP Utazói Klub tagjai e-mailen keresztül rendszeresen megkapják azokat a szuper akciós utazási ötleteket, melyeket a szerkesztők kizárólag a klubtagoknak keresnek, így védve, hogy egyszerre több ezren nézzenek meg a FB-n és a honlapon egy-egy ajánlatot , gyorsan módosítva (általában drágítva) azok árait. Ezen kívül olyan hasznos és közvetlenül hasznosítható infókat osztunk meg, melyekkel szintén sokat spórolhatsz utazásaid során.

Mennyibe kerül a klubtagsági?

TELJESEN INGYENES és ezen a későbbiekben sem fogunk változtatni, mert célunk, hogy mindenkinek lehetősége legyen több tízezer, vagy éppen százezer forintos nagyságrendeket spórolni egy-egy utazás során.
!! Fontos!! A név és e-mail cím kitöltése után ne felejtsd el a KÜLDÉS gombbal véglegesítened a feliratkozásod!

Név
Your answer
E-mail cím
Your answer
Adatkezelés
Adatkezelő: Tóth Tamás E.V (Székhely: 7625 Pécs Mecsek utca 5. Nyilvántartási szám: 51961257, Adószám: 68588146-2-22, elérhetőség: info@kofferkuli.hu Adatkezelési nyilvántartási szám: 144407/2018
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service