Felmérő eszközkészlet rendelése

Komplex Mozgásterápiás fejlesztéshez szükséges felmérő eszközkészlet.

A termék kedvezményes ára tanfolyamra jelentkezéskor 17.900 Ft. KMT Akadémia tagoknak 18.900 Ft, mindenki másnak pedig 20.900 Ft.
Az ár tartalmazza a szállítási költségeket is GLS házhoz szállítást vagy MPL Posta csomagpontra történő szállítását.
Személyes átvételre a tanfolyamon is van lehetőség. Ezen kívül Budapesten és Győrben van lehetőséged előre egyeztetett időpontban személyesen átvenni a csomagot. Egyeztetni e-mailen vagy telefonon tudunk, a megrendelés és fizetés után felvesszük veled a kapcsolatot.
Jelenleg külföldre (Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Románia, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Németország, Hollandia, Luxemburg, Dánia, Franciaország, Olaszország, Írország), csak felár esetében tudjuk a csomagot küldeni, ez plusz 12 500 Ft/db-ot jelent.

Ha most megrendeled a tanfolyam 3. napján, a felmérés gyakorlásánál már tudod is használni.

Fizetési határidő a díjbekérő kiállításától számított 8 nap.
A megrendelés a díjbekérő kifizetésétől válik érvényessé.

Megrendeléstől való elállás feltételei: A kézhezvételtől számítva 14 napon belül ha meggondolod magad és a csomagot hiánytalanul visszaküldöd ezen időszak alatt, akkor a teljes árat visszatérítjük.

A megrendelés folyamata:
1. ezt az űrlapot kitöltöd
2. díjbekérőt kiállítjuk
3. díjbekérőt kifizeted átutalással
4. csomagot postázzuk, hetente egy alkalommal, kedden van csomagszállítás

A termék tulajdonságai:
- pedagógia segédeszköz
- csak hozzáértő, tanfolyamot végzett felnőtt használhatja
- nem gyerekjáték
- 5 éves kor alatt nem ajánlott
- csak felnőtt felügyelete mellett használható
- fulladásveszély! A kisebb részeket a gyerekek lenyelhetik.

A termék tartalma:
- számolórudak (20db)
- színes ceruza készlet (24db-os)
- apró gyöngyök + damil
- maszkolószalag
- színes korongok (6 piros, 4 kék, 4 zöld, 2 sárga)
- korongok képe egy A4-es lapon
- egy pár vastag cipőfűző
- távcső
- babzsák, logóval ellátott
- feladatlapok, felmérő lapok (10-10db)
- gumis mappa a feladatlapok tárolásához
- felíró tábla a kényelmesebb jegyzeteléshez
- eseménysort ábrázoló képek
- konfliktushelyzetet ábrázoló képek (2db)
- logóval ellátott tárolózsák
- papírdoboz a tároláshoz

Kereskedelmi forgalomba nem hozhatod és tovább nem értékesítheted a terméket! Ennek megszegése esetén díjat számolunk fel, melynek mértéke továbbértékesített termékenként 25 000 Ft.
Email address *
Komplex Mozgásterápiás fejlesztő teljes neve: *
Fejlesztő telefon száma: *
A mozgásterápiáról szóló tanúsítványod sorszáma / a tanfolyam időpontja amire jelentkeztél: *
Szállítással kapcsolatos információk: *
Required
Szállítási cím
Kérlek figyelmesen töltsd ki, mert ez lesz az a cím, ahova küldjük a csomagot.

Az előző kérdésre, ha postán maradót jelöltél kérlek a posta címét add meg.

Személyes átvétel esetén nem kell a szállítási címet kitöltened.
Irányító szám:
Szállítási cím (város):
Szállítási cím (utca, házszám, emelet, ajtó):
Számlázási adatok
A következőkben olyan adatokat fogunk kérni, amelyek számlázási célokat szolgálnak. A kitöltésnél légy nagyon körültekintő, mert az általunk kiállított számlán az itt megadott adatok szerepelnek majd!
Számlázási név: *
Számlázási cím: *
Adószám (ha vállalkozás nevére kéred a számlát). Ha nem rendelkezel adószámmal, akkor írj egy nullát a válasz helyére! *
Elállás feltételei: A kézhezvételtől számítva 14 napod van, hogy meggondold magad. Ha ezen belül hiánytalanul visszaküldöd a csomagot, mi visszatérítjük a teljes árat! A törvény szerinti feltételek vonatkoznak ide.
Megértettem az elállási feltételeket. *
Required
Megrendelésemmel elfogadom, hogy kereskedelmi forgalomba nem hozható terméket vásárolok és tovább nem értékesíthetem. Ennek megszegése esetén díjat számolunk fel, melynek mértéke továbbértékesített termékenként 30.000Ft. *
Required
Adatkezelési tájékoztató
Az itt megadott adatokat a számla kiállításához, számlázással, fizetéssel kapcsolatos kommunikációhoz, valamint marketing kommunikációs célokra használjuk fel!
Harmadik személynek csak abban az esetben adjuk át, ha arra hatóság kötelez minket, vagy a fizetési késedelem behajtása miatt ez elkerülhetetlenné válik!

Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatkezelés jogcíme: az adatszolgáltató önkéntes hozzájárulása.
Az adataidat legalább öt évig, azon túl az adatszolgáltatáshoz adott önkéntes hozzájárulásod visszavonásáig őrizzük meg, vagy érdekmúlásig.

Az adatkezelő: Kulcsár György egyéni vállalkozó. 1143 Budapest, Francia út 39/B.
Adatkezeléssel és a kezelt személyes adataiddal kapcsolatban felvilágosítást kérhetsz: Kulcsár Györgytől a kulcsar.gyorgy75@gmail.com címen.

Adatfeldolgozók:
- Google, adatvédelmi információikat itt találsz: https://policies.google.com/?hl=hu
- Billingo: Octonull Kft., 8230 Balatonfüred, Jókai Mór utca 5. adatvédelmi információikat itt találod: https://www.billingo.hu/adatkezelesi-tajekoztato
- Listamester, Bithuszárok Számítástechnikai és Szolgáltató Betéti Társaság 2051 Biatorbágy, Damjanich utca 8. Adatvédelmi tájékoztatóját itt találod: https://listamester.hu/felhasznalasi-feltetelek-adatkezelesi-tajekoztato.php
- Szekeresné Kun Andrea, 2060 Bicske, Kisfaludy u. Az adatfeldolgozási tevékenysége: könyvelés. Az adatfeldolgozással érintett adatok: számlázási adatok

Az érintettek jogai:
Tájékoztatást kérhetsz személyes adataid kezeléséről, valamint kérheted személyes adatainak helyesbítését.

A kötelező adatkezelés kivételével – törölheted személyes adataid vagy kérelmezheted a személyes adataid törlését vagy zárolását a hírlevelek láblécében található linken, vagy a Adatkezelő bármelyik elérhetőségén, a gyorgy.kulcsar75@gmail.com címen. Egyes esetekben a személyes adat idő előtti törlése valamely jogosultságtól való eleséssel egyenértékű (pl. bónuszok, zártkörű klubtagság). A különleges adatokat rendszerünk nem tartja nyilván, ezeket automatikusan töröljük.

A gazdasági reklámot tartalmazó közvetlen üzletszerzési illetve marketing célú megkeresés küldéséhez adott hozzájárulásod megkeresés-típusonként (pl. hírlevél, e-DM, stb.) külön-külön bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonható a levelek alján, a feliratkozással azonos módon. Az ügyfélkapcsolathoz tartozó adatkezelés nem szüntethető meg mindaddig, amíg jogszabályok írják elő az adatkezelési kötelezettséget.

Kérelmedre a Adatkezelő tájékoztatást ad az általa kezelt adataidról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adataidat.

Az Adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül írásban, közérthető formában, ingyenesen megadni a tájékoztatást.

A valóságnak meg nem felelő személyes adatot a Adatkezelő helyesbíteni köteles.

A személyes adatot az Adatkezelő törli, ha kezelése jogellenes, az érintett kéri, az hiányos vagy téves – és ez az állapot jogszerűen nem korrigálható – feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki, ha az adatkezelés célja megszűnt, az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, vagy azt a bíróság vagy az adatvédelmi biztos elrendelte.

A helyesbítésről és a törlésről az érintettet, továbbá mindazokat értesíti, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbította. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az érintett jogos érdekét nem sérti.

Az érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, ha a személyes adatok kezelése (továbbítása) kizárólag az adatkezelő vagy az adatátvevő jogának vagy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve, ha az adatkezelést törvény rendelte el, a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik, a tiltakozás jogának gyakorlását egyébként törvény lehetővé teszi.

Az Adatkezelő – az adatkezelés egyidejű felfüggesztésével – a tiltakozást köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálni, és annak eredményéről a kérelmezőt írásban tájékoztatni. Amennyiben a tiltakozás indokolt, az adatkezelő köteles az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is – megszüntetni és az adatokat zárolni, valamint a tiltakozásról, illetőleg az annak alapján tett intézkedésekről értesíteni mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében.

Érvényben lévő eljárások adatkezelési sérelmek esetén:
Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.

Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni.

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.:5.

Telefon: +36 1 3911 400

Fax: +36 1 3911 410

Email: ugyfelszolgalat@naih.hu

Honlap: http://www.naih.hu
Adatkezelési nyilatkozat:
Az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat nem fogadom el! Amennyiben az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakkal nem értesz egyet, a tartalmát nem fogadod el az alábbi nyilatkozatot ne töltsd ki és ezt az űrlapot se küld be! Az adatkezelési tájékoztató elfogadása nélkül a megrendelésedet nem tudjuk teljesíteni! Ha a személyes adataid megadása nélkül szeretnéd nekünk elmondani miért jutottál erre a döntésre azt ide kattintva megteheted: https://forms.gle/WrCktAXAEDTWEf618
Amennyiben az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elfogadod, azt az alábbi nyilatkozat bejelölésével jelezheted nekünk! Megrendelést teljesíteni csak az adatkezelési tájékoztató elfogadása mellett tudunk! *
Required
Megrendelés menete
Első lépés a jelen lévő űrlap kitöltése, a beérkezés után kiküldjük a díjbekérőt. A díjbekérő kiküldése után 8 napon belül kifizeted átutalással, majd a heti csomagfeladásnál küldjük a kiválasztott módon.

Az űrlap kitöltése után várd meg, míg kiküldjük a díjbekérőt! Előre ne utaljatok pénzt!
Nyilatkozom, hogy megértettem és elfogadom a megrendelési folyamat menetét és ennek ismeretében megrendelem a terméket. *
Required
Egyéb megjegyzés
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy