Llicències FMA 2019
Els pilots que vulguin participar als Campionats d'Andorra de Motociclisme (trial, enducross o enduro sobre gel) hauran de tenir la llicència andorrana FMA de l'any en curs, o bé la llicència espanyola RFME Única. Aquest 2019 la llicència catalana FCM no és vàlida per competir a Andorra, i no s’expediran llicències d’un dia, ni s’acceptaran tampoc les llicències socials. Els pilots que vulguin participar amb una llicència d’un país altre que Andorra o Espanya, hauran de presentar-se amb la seva llicència nacional, juntament amb el degut certificat de sortida.

Per demanar una llicència andorrana FMA 2019, cal omplir i enviar aquest formulari. La FMA (fma@andorra.ad / +376 726999) es posarà aleshores en contacte amb els pilots interessats per completar el procediment.

Recordeu que per obtenir una llicència FMA cal omplir aquest formulari com a molt tard el dimecres anterior a la primera prova en la què es vulgui participar.

Recordeu també que tot pilot que demani una llicència andorrana haurà d’enviar a la FMA un certificat oficial mèdic esportiu vàlid per l’any en curs.

PREU DE LA LLICÈNCIA ANDORRANA FMA 2019: 90€/ANY.

Pels nascuts a partir de l'any 2005, l'FMA subvenciona la meitat de la llicència.
Per tant aquesta té un cost de 45€/any.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.