Útil Pràctic sobre Associacions i Persones Grans
L'Espai Torre Jussana és el Centre de Serveis per Associacions, de titularitat municipal i gestionat pel Consell d'Associacions de Barcelona, que ofereix recursos per a enfortir i potenciar l'impacte de les associacions de la ciutat de Barcelona. Entre les diverses actuacions que realitza, destaca l'elaboració dels manuals Útils Pràctics. Com segurament sabreu, els Útils Pràctics de Torre Jussana és una col•lecció de publicacions que recullen aportacions teòriques sobre temàtiques concretes del funcionament associatiu complementades amb orientacions, exemples, bones pràctiques i guies d’actuació.

Enguany Torre Jussana a iniciat els treballs per a dur a terme un Útil Pràctic sobre les associacions i les persones grans. Aquest material s'elaborarà amb la participació i la col•laboració del Departament de Promoció de la Gent Gran i el Departament de Participació Social (Ajuntament de Barcelona) i d’un grup de treball del Consell Assessor de la Gent Gran (CAGG). Però ja ens coneixeu: volem comptar, també, amb les experiències del teixit associatiu de la ciutat. És per això que us demanem la vostra col•laboració en el projecte d’una manera molt senzilla: compartint les vostres experiències associatives amb les persones grans! Només heu d'omplir aquest formulari i ens podeu fer arribar tants formularis com estimeu oportú!!

El recull de les experiències que ens feu arribar seran analitzades pel grup promotor de l’Útil Pràctic i pel CAGG, i les més adequades i/o innovadores s’inclouran en el document que veurà la llum durant el mes de març de 2019. Cerquem experiències de tota mena, fetes per AMPES, per associacions de dones, de veïns, mediambientals, culturals... siguin de Barcelona o d'arreu de Catalunya !! Totes les opcions són benvingudes !!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració !

Espai Torre Jussana - Centre de Serveis a les Associacions

Dades de l'entitat
Nom de l'organització: *
Your answer
Forma Jurídica *
Si heu indicat "altres", especifiqueu quina
Your answer
Municipi de la seu *
Your answer
Districte de la seu (si sou de Barcelona)
Principal àmbit sectorial d'actuació *
Si heu indicat "altres", especifiqueu quina
Your answer
Informació sobre el projecte-acció
Títol de la pràctica *
Una frase descriptiva.
Your answer
Descripció de la pràctica-acció *
Expliqueu-nos (2 o 3 paràgrafs) en què consisteix la pràctica-acció: objectius, motivacions per a dur-la a terme, com s'ha efectuat, quins resultats ha obtingut , quan es va iniciar, si encara es desenvolupa, etc...
Your answer
Àmbit de la pràctica-acció *
Podeu seleccionar 2 respostes
Required
Si disposeu de material que considereu oportú fer-nos arribar (fotografies, memòria del projecte, etc...) envieu-nos-els per correu electrònic a tjussana@bcn.cat amb el títol del missatge "UPPersonesGrans". Moltes gràcies
Dades de la persona referent o de contacte
Us demanem un seguit de dades per tal de poder, si fos necessari, posar-nos en contacte amb vosaltres per a ampliar la informació facilitada i informar-vos de les diferents accions que es derivin del projecte.
Nom de la persona referent del projecte-acció *
Your answer
Càrrec de la persona referent del projecte-acció *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Correu electrònic de contacte *
Your answer
Protecció de dades i cessió de drets imatge
D’acord amb el Reglament de la Unió Europea (UE) 2016/679 relatiu al tractament de les dades personals de les persones físiques us informem i, en enviar aquest formulari, consentiu, que les vostres dades personals seran tractades pel Consell d’Associacions de Barcelona (amb CIF G64629538 i domicili social al carrer Princesa núm 6 Pral 1a de Barcelona i inscrita al Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya secció segona nº 595) amb la finalitat de gestionar la informació aportada per a l'elaboració del llibre Útil Pràctic sobre Associacions i Persones Grans que duu a terme Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions. Tanmateix, se us informarà de les diverses accions que es duran a terme arrel d'aquest projecte. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.

Podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat i limitació al tractament dirigint-se a la següent adreça de correu electrònic tjussana@bcn.cat.

L'enviament d'aquest formulari comporta també l'acceptació de la cessió de la informació i imatges facilitades al Consell d'Associacions de Barcelona per a que siguin inclosesa en la publicació Útil Pràctic resultant.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service