Formulari per a fer-se soci-a de Per L'Horta
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Perquè?
Estimats i estimades futures sòcies,

Perquè és important associar-se a Per L'Horta?

-Els socis i sòcies són el pilar principal de l'organització, el seu suport social i polític i també el principal suport econòmic. Ells i elles transformen unes inquietuds comunes –la defensa de l'horta i el territori- en una acció concreta: associar-se a Per L'Horta.

-Ser més sòcies ens dóna força i veu a l'hora de fer pressió i propostes als governs cap a una forma diferent de fer ciutat i d'entendre el món agrícola que ens envolta. Com més sòcies siguem més respecte ens tindran i podrem aconseguir esdevenir un interlocutor permanent en tots aquells temes que afecten el nostre patrimoni agrícola i natural.

-Els recursos econòmics són imprescindibles per a moltes accions –judicials, estudis pericials- així com per a que les nostres campanyes tinguen més incidència social i per impulsar nous projectes. Només així aconseguirem que el discurs de defensa de l'horta cale profundament en la societat valenciana.

-Les aportacions periòdiques són la base que sustenta la nostra tasca. Són un gest que permet consolidar la llarga trajectòria de Per l'Horta, donar un suport adequat al desinteressat esforç dels nostres voluntaris o afrontar projectes a mitjà i llarg termini que impulsen la defensa de l'Horta com a manera de vida i com a patrimoni econòmic, social, cultural i paisatgístic.

-Formar una gran família de sòcies ens permet poder ser independents respecte a qualsevol institució i tenir les mans lliures a l'hora d'expressar-nos sense por.

-Esdevindre sòcia de Per L'Horta significa impulsar un projecte lliure, crític, horitzontal i amb un potent compromís social.

-Açò és tot això que tu pots aportar a Per l'Horta fent-te sòcia, però una plataforma forta també pot oferir serveis a les seues sòcies: millors canals d'informació i difusió, més activitats per tot el territori, serveis de defensa legal...on els socis tenen preferència.

També et pots apropar qualsevol dimarts a les 19h a la nostra assemblea a Ca Revolta (C/Santa Teresa,10) i tirar-nos una mà amb les línies de treball que duem a terme actualment. També ens calen més mans, cervells i cors!

Gràcies per fer l'Horta possible!
Ara sí! El formulari.
Nom i Cognoms *
Telèfon habitual *
L'utilitzarem per a contactar-vos si cal gestionar les vostres dades per a la domiciliació bancaria
Correu electrònic *
L'utilitzarem com a via de comunicació més habitual, per a informar-vos del que portem entre mans, de les activitats rellevants...
NIF, número de compte i adreça
El NIF i el número de compte són dades que necessitarem per a fer la domiciliació bancaria, l'adreça la utilitzarem per a enviar-vos algún detall com el calendari de cada any o les cartes per a convocar-vos a l'assemblea general anual de socis. Aquest formulari està sobre un protocol segur i ens ajudaria molt que completares aquestes dades per tal d'agilitzar el procés. No obstant, per si tens qualsevol problema, et donem l'opció de trucar-vos personalment i acabar d'emplenar les dades d'ací uns dies, tu tries!
NIF *
Adreça (num i porta) *
Codi Postal *
Localitat *
Número de compte (IBAN)
Quina és la teua aportació mensual? *
Recorda que 3€ és la mínima aportació, per a facilitar a estudiants i persones aturades que vulguen donar-nos suport, però si tens pocs recursos econòmics marca la casella "altres" i posa la quantitat que consideres, si tens prou recursos també pots fer el mateix amb una quantitat superior! :)
Required
Cada quant vols que et siga cobrada? *
Per tal d'evitar-nos comissions bancàries vos agraim que decidiu els cobraments de forma semestral o anual. Les quotes inferiors a 6€/mes les cobrarem de forma anual per aquesta raó :)
Required
T'ha convidat una persona sòcia? Digue'ns el seu nom i li farem arribar els fanzines de la ZAL també!
Com vols rebre els fanzines? Si pots vindre a per ells i ens estalviem les despeses d'enviament t'ho agraïm de cor :)
Clear selection
A més vols col·laborar amb el col·lectiu aportant el teu treball?
Marca la/les casella/es en les qüestions en les que voldries i tens disponibilitat per a participar, ajudar o donar consell.
Professió (o capacitats)
Ja hem acabat, gràcies de cor!
Ens posarem en contacte amb tu el més aviat que puguem!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy