MC UASin ”Suomi 100 vuotta” seminaari Turussa 18.-20.6.2017
MC UAS:n seminaarimatkan kohteina ovat tänä vuonna Turun ammattikorkeakoulu (https://www.turkuamk.fi/fi/ ) sekä Saariston rengastie (http://saaristonrengastie.fi/)
Lue tarkempi ohjelma www.mcuas.fi / tapahtumat MC UAS:n seminaarimatka 18.-20.6.2017
MC UAS Ry
Nimi *
Etunimi Sukunimi (jos haluat ilmoitta useita henkilöitä niin jokainen ilmoittautunut täyttää oman lomakkeen)
Your answer
Sähköpostiosoite *
Osoite johon voimme lähettää infoa seminaarista
Your answer
Puhelinnumero *
josta sinut tavoittaa seminaarin aikana
Your answer
Moottoripyörän rekisterinumero
Your answer
Seminaariin osallistuminen *
Required
Mahdollinen lisätieto osallistumisesta
Your answer
Tietoa järjestäjille kuinka reitistä. Katso tarkempi reittikartta ohjelmasta. *
18.6.2017
Onko sinulla allergioita tai muita ruokarajoitteita?
Your answer
Mitä haluaisit valittavan ryhmäillallisen ruoaksi? Kana? Kala? Porsas? Mikä tahansa näistä?
Your answer
Lisätietoa osallistumisestasi
viesti järjestäjille
Your answer
Osallistumismaksu
Ilmoittautuminen on sitova. Mitä nopeammin ilmoittaudut, sitä enemmän ajon järjestäjillä on aikaa huolehtia ajomatkan yksityiskohdista. Seminaarimaksu 30 € suoritetaan yhdistyksen tilille FI4142600010105804 viimeistään 20.5.2017.
Myös kyydissä olevat maksavat osallistumismaksun. Maksua ei palauteta mahdollisesta osallistumisen peruuttamisesta huolimatta, mutta se voidaan siirtää toiselle henkilölle.
Majoitus
Majoituksen varaaminen: katso tiedot MC UAS nettisivuilta / tapahtumat matkan tiedot. JOKAINEN VARAA ITSE MAJOITUKSEN TURUSSA MUTTA EI HOUTSKARISSA, JOSSA MC UAS ON JO TEHNYT VARAUKSET.
Ensimmäiseen yöpymiseen 18.-19.6.2017 on sovittu 12 huoneen kiintiö Radisson Blu Marina Palace Hotellista (https://www.radissonblu.com/en/hotel-turku ). Yöpymisen alennettu erikoishinta on 124 €/1 hh tai 134 €/2 hh. Hinta sisältää Super Breakfast –buffet aamiaisen sekä saunan. Erikoishinta on voimassa 28.5.2017 saakka, mihin mennessä huonevaraukset on tehtävä joko sähköpostilla Reservations.Finland@RadissonBlu.com tai soittamalla puh. 020 1234 700. Varattaessa on mainittava tunnus ”MC UAS ry” erikoishinnan takaamiseksi. Muista mainita myös hotellin nimi Radisson Blu Marina Palace Turussa.

Toinen yöpyminen 19.-20.6. on Houtskarin Mossalassa Saariston lomakeskuksessa (http://www.saaristonlomakeskus.fi/ ). Yhdistys on varannut keskuksesta neljä 6 hengen mökkiä, joista kahdessa on sauna (ks. lomakeskuksen nettisivulta, mökit 5-8). Mökit ovat laadukkaita ja hyvin varusteltuja. Mökkien vuokran 140-160 €/mökki jaamme tasan yöpyjien lukumäärän mukaan. Mökkien määrä vahvistetaan lomakeskukselle sitovien ilmoittautumisten mukaisesti niin, että väljä yöpyminen on mahdollista. MC UAS huolehtii kaikesta yhteydenpidosta lomakeskukseen ja maksaa mökkien vuokran. Seminaarilaisten osuus, joka tulee olemaan hyvin kohtuullinen +- 50 €, kerätään käteisellä paikan päällä.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.