Анкетен прашалник - Инженеринг
Задоволен купувач на нашите производи и корисник на нашите услуги, е темелна цел на работењето на нашата фирма.
Со тоа љубезно Ве молиме да го пополните овој анкетен прашалник како би можеле, врз основа на Вашите оценки на основните аспекти од работењето, нашата целокупна понуда што поквалитетно да ја прилагодиме на Вашите потреби и желби.
Име и Презиме / Компанија / Институција
Позција во компанијата / институцијата (ако одговарате во име на компанија / институција)
Кои услуги ги имате користено од нашата компанија? *
Required
Колку сте задоволни од почитувањето на проектната програма? *
Не сум задоволен
Потполно сум задоволен
Колку сте задоволни од квалитетот на нашите услуги? *
Не сум задоволен
Потполно сум задоволен
Колку сте задоволни од прифатливоста на цената на услугите? *
Не сум задоволен
Потполно сум задоволен
Колку сте задоволни од професионалноста и стручноста на нашите вработени? *
Не сум задоволен
Потполно сум задоволен
Колку сте задоволни од почитувањето на договорените рокови за испорака / реализација? *
Не сум задоволен
Потполно сум задоволен
Која е Вашата препорака за наше подобрување?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy