[Апликација за учество на работилница] - YOU(th) CAN DO IT BETTER!
Не е секогаш лесно да објасниме како се чувствуваме…Зарем не? Нашите емоции, чувства, погледот кон нештата, па дури и кон самите себеси… Тие постојано се менуваат. Како би опишал што значи да бидеш ти? Или што се случува во твојата глава? Што е ментално здравје? Што е потребно за да го негуваш твоето ментално здравје?

Младите можат ти овозможува да учествуваш на дво-дневна работилница посветена на грижа и негување на твоето ментално здравје.
Име и презиме *
Email *
Мобилен телефон: *
Датум на раѓање *
MM
/
DD
/
YYYY
Место на живеење *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service