Aanmelding autocross-dag Ter Apel 13 oktober 2019
Vooraanmelden voor de autocrossdag 2019 van de Noord Nederlandse Ovalracing in Ter Apel is verplicht. Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen. Voor alle klasses hebben we een maximaal aantal coureurs vastgesteld. Dit gaat op basis van datum van inschrijving, dus vol=vol. Ook kan er door deelnemers in slechts een van de klasses worden ingeschreven (m.u.v. de caravan-race), dit om zoveel mogelijk deelnemers de kans te kunnen geven aan dit autocross spektakel te kunnen deelnemen. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Alle vooraanmelders ontvangen z.s.m. een bevestiging per e-mail.

De definitieve inschrijving zal plaats vinden tijdens de wedstrijddag op het inschrijfbureau in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel

Email address *
Klasse *
Required
Startnummer *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Adres *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
MyLaps MX Transponder
Let op, ook dit jaar is voor alle klasses van de autocrossdag het gebruik van een Mylaps MX transponder (oranje versie) verplicht. In ieder geval als je mee wilt dingen naar een plek in de finale per klasse en een positie in de eindklassering. Het met het blote oog en hand registreren van de uitslag is met zulke grote deelnemersvelden niet meer te doen. Bij steeds meer autocross-evenementen heeft deze transponder inmiddels zijn intrede gedaan. Er zijn geen transponders te huur tijdens het evenement. Vul hieronder je transpondernummer in.
MyLaps MX Transpondernummer *
Your answer
Ik heb geen Mylaps MX Transponder
NAB licentie
Vul hier je NAB licentienummer 2019 in! Indien je geen jaarlicentie hebt, kun je met een NAB daglicentie (vanaf 16 jaar) rijden. Vul hieronder dan "daglicentie" in. Deze daglicenties zijn te verkrijgen op het inschrijfbureau op de wedstrijddag.
NAB licentienummer 2019 *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Bedankt voor uw vooraanmelding!
Na aanmelding ontvangt u z.s.m. een bevestiging per e-mail. Meer informatie over de autocrossdag 2019 is te vinden op de website van de Noord Nederlandse Ovalracing, www.ovalracing-terapel.nl. Uw aanmelding is pas definitief na het inschrijven op de wedstrijddag in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel.

Vergeet niet hieronder op "verzenden" te klikken om u aanmelding te voltooien!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service